ZAJEDNO SU OSVOJILI 69 KLUPSKIH TROFEJA, ALI JEDNU STVAR NISU USPELI DA OSTVARE: Ronaldo i Mesi su napustili evropski fudbal, a mrežu jednog kluba nikada nisu zatresli!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.08.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podatak za rubriku "verovali, ili ne".

ZAJEDNO SU OSVOJILI 69 KLUPSKIH TROFEJA, ALI JEDNU STVAR NISU USPELI DA OSTVARE: Ronaldo i Mesi su napustili evropski fudbal, a mrežu jednog kluba nikada nisu zatresli!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Grkljane iz istoimenog mesta koje broji nešto više od 500 stanovnika, takmiči se u okviru Druge gradske lige Kruševca i prethodnu takmičarsku sezonu okončali su sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i tri poraza, što je bilo dovoljno za treću poziciju sa devet bodova zaostatka u odnosu na šampionsku ekipu Šanca.

Pripreme ekipe za start nove sezone uveliko traju, ali je istovremeno klub objavio podatak koji će interesovati mnoge ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu širom evropskog kontinenta.

Naime, dvojica, verovatno najboljih svetskih fudbalera današnjice, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, koji su napustili evropski fudbalski kontigent i karijeru nastavili u saudijskom Al-Nasru iz Rijada, odnosno Interu iz Majamija, osvojili su zajedno 69 klupskih trofeja na starom kontinentu, a uz navedeno i sa svojim nacionalnim timovima stizali su do pehara na međunarodnim takmičenjima.

I pored navedenog, kako je FK Grkljane objavilo, nikada nisu uspeli da zatresu mrežu sportskog kolektiva iz naseljenog mesta u gradu Kruševcu.

Naravno, u pitanju je zanimljiv marketinški potez FK Grkljane kojim su svakako skrenuli pažnju sportske javnosti na sebe, ali istovremeno je navedena objava propraćena zanimljivim komentarom:

- Mesi i Ronaldo nikada nisu postigli pogodak protiv ekipe FK Grkljane. Nije naša odbrana toliko loša kao što izgleda.

Foto: FK Grkljane

Za rubriku "verovali, ili ne"

 

Kada je reč o novoj takmičarskoj 2023/24 godini, sezona u okviru Druge gradske lige Kruševca startuje 27. avgusta, a u prvom prvenstvenom kolu Grkljane dočekuje Fudbalski klub Drugari Stanci, a kako su u klubu istakli, ciljevi u ovosezonkom takmičenju su borba za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Gradsku ligu Kruševca FSRO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading