NOVOSAĐANIMA PRESEO 1. MAJ USRED AVGUSTA: Rumljani minimalcem nastavili da sanjaju najlepše snove! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vrtić" iz Rume nastavlja sa sjajnim ostvarenjima.

NOVOSAĐANIMA PRESEO 1. MAJ USRED AVGUSTA: Rumljani minimalcem nastavili da sanjaju najlepše snove! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Jelena Grlić

Fudbaleri 1. maja iz Rume na startu nove sezone u okviru vojvođasnke grupe srpskoligaškog karavana ubedljivo su savladali Dinamo 1945 u Pančevu rezultatom 4:1, a ovog vikenda su zabeležili novi trijumf protiv renomiranog rivala, čime su zaseli na čelo tabele trećeg stepena srpskog klupskog fudbala.

Ovoga puta pred pulenima trenera Milana Belića oružje je položio i novosadski Kabel. Rumljani su slavili rezultatom 1:0, a jedini pogodak na meču delo je Stojanovića koji je mrežu Novosađana zatresao u 64. minutu susreta.

 

- Srpska liga Vojvodina, 1. kolo:

1. maj (Ruma) - Kabel (Novi Sad) 1:0 (0:0)

Strelac: Stojanović u 64. minutu za 1. maj

Stadion: FK 1. maj u Rumi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Prvi Maj (@prvimajfk)

 

Nakon susreta trener novosadskog kluba Miloš Penić je izjavio:

- Pre svega bih želeo da čestitam domaćoj ekipi na zasluženo osvojena tri boda. Tokom prvog poluvremena pokazali su viže želje i htenja u odnosu na nas. Kontrolisali su igru i bili znatno bolji. U drugom poluvremenu mi smo se malo pomerili unapred sa željom da stignemo do pogotka, ali to je dovelo do nekoliko uzastopnih grešaka i primljenog pogotka. Nakon toga domaćin je, da kažem, zatvorio utakmicu do samog kraja.

Kada j reč o narednim iskušenjima Penić je izjvio:

- U narednom kolu dolazi nam Železničar iz Inđije. Moramo da promenimo mnogo toga u odnosu na današnje izdanje. Moramo ponoviti igru koju smo pružili u prvom kolu protiv Radničkog iz Zrenjanina i ako tako bude nema razloga za brigu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading