"MAJSTORI" SVE JAČI: Crnogorski reprezentativac stigao na Novi Beograd!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo na stadion "kraj Studenjaka".

"MAJSTORI" SVE JAČI: Crnogorski reprezentativac stigao na Novi Beograd!

Foto: GFK Sloboda Užice

Sjajne partije iz drugog dela prethodne sezone, fudbaleri novobeogradskog Radničkog nastavili su i u aktuelnoj takmičarskoj 2023/24 godini.

Popularni "majstori" su na startu nove sezone savladali na svom stadionu leskovačku GFK Dubočicu rezultatom 2:0, a prethodnog vikenda su u Čelarevu remizirali sa RFK Novim Sadom 1921 (1:1) i već sada su pozicionirani u gornjem domu prvoligaškog karavana.

Kako bi nastavili sa uspešnim rezultatima, klub je pred duel 3. kola protiv RFK Grafičara, angažovao nekadašnjeg mladog crnogorskog reprezentativca Danila Pešukića.

Reč je o dvadesetdvogodišnjem fudbaleru kojem je primarna pozicija desnog beka, ali može da odgovori zadacima duž kompletne navedene strane terena, a po potrebi može nastupiti i na levom boku.

Pešulić na Novi Beograd stiže iz redova Dečića, a treba napomenuti da je za mlađe crnogorske selekcije odigrao 21 meč i bio strelac jednog pogotka.

Foto: youtube.com/printscreen

Iz Crne Gore među "majstore" - Danilo Pešukić

 

- Danilo Pešukić:

Datum rođenja: 20. septembar 2000. godine

Mesto rođenja: Podgorica

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Zeta Golubovci U-19 (Crna Gora), Zeta Golubovci (Crna Gora), Mornar Bar (Crna Gora), Dečić Tuzi (Crna Gora)

Reprezentacija: Crna Gora U-17 (8 utakmica/1 gol), Crna Gora U-19 (1 utakmica), Crna Gora U-21 (12 utakmica)

Kada je reč o nastavku šampionata, kao što je već rečeno, Radnički će u nedelju 20. avgusta sa početkom od 17 časova ugostiti gradskog rivala, RFK Grafičar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading