ZA KLUPSKE ANALE: Plavo-beli zabeležili najvredniji trijumf u istoriji - SAVLADANA JE CRVENA ZVEZDA! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi fudbalski skektakl odigrao se u Novom Selu.

ZA KLUPSKE ANALE: Plavo-beli zabeležili najvredniji trijumf u istoriji - SAVLADANA JE CRVENA ZVEZDA! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Fudbaleri Omladinca iz Novog Sela i treću godinu uzastopno takmičiće se u okviru Raške okružne lige, ali su ambicije klupskih čelnika svakako vezane za borbu za najvišu poziciju i plasman u viši rang takmičenja, Zonu Šumadijsko-rašku.

U sklopu priprema za novu takmićarsku godinu, Omladinac je na svom stadionu ugostio mlađe omladince Fudbalskog kluba Crvena zvezda, a postignuti rezultat svakako će ostati zlatnim slovima upisan u anale Novoselaca.

Obe ekipe su u susret ušle napadački, a kao rezultat takvog odnosa snaga, publika je imala prilike da vidi izgledne šanse pred oba gola. Ipak, domaćin uspeva da iskoristi jednu od svojih prilika. Nakon gužve u šesnaestercu Crvene zvezde, lopta stiže do Predraga Obradovića koji volej udarcem trese mrežu crveno-belih.

Nastavak susreta doneo je blagu inicijativu momaka u crveno-beloj sportskoj opremi koji su stvorili više izglednih prilika, ali se do poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat na terenu nije menjao.

 

- Prijateljska utakmica:

Omladinac (Novo Selo) - Crvena zvezda (Beograd)-mlađi omladinci 1:0 (1:0)

Stadion: FK Omladinac u Novom Selu

Strelac: P. Obradović

Istorijki trijumf zabeležili su: Bakuš, Pančić, Obradović, Bogdanović S., Radović, Gočanin, Gavrović, Žerađanin, Vukadinović, Đorđević, Drenovac kao i Trnavac, Bogdanović N., Marinković, Rodić i Vlajković.

Kada je reč o startu nove sezone u okviru Raške okružne lige, plavo-beli u subotu 26. avgusta gostuju ekipi Borca iz Vraneša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading