DVE DETONACIJE ADAMOVIĆA DOVOLJNE ZA TRIJUMF: "Mlekadžije" će priliku za prvi trijumf morati da potraže na nekom drugom terenu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva prvenstvena pobeda ostvarena je na domaćem terenu.

DVE DETONACIJE ADAMOVIĆA DOVOLJNE ZA TRIJUMF: "Mlekadžije" će priliku za prvi trijumf morati da potraže na nekom drugom terenu! (VIDEO)

Foto: YouTube.com/printscreen/FSB

Fudbaleri Prve Iskre iz Bariča nastavljaju sa sjajnim rezultatima na startu nove sezone.

U prvom prvenstvenom duelu u okviru takmičarske 2023/24 godine, sastav iz Bariča se sa Careve ćuprije vratio sa jednim bodom u džepu, pošto su rezultatom 0:0 remizirali protiv BASK TEK-a, ekipe koja je u navedenom susretu smatrana apsolutnim favoritom.

Ostvareno prethodne nedelje, sportski kolektiv iz Bariča, nadogradio je i u drugoj prvenstvenoj rundi. 

U subotnjem matineu, Prva Iskra je dočekala novajliju u ligi, PKB iz Padinske Skele i prevashodno zahvaljujući sjajnom Strahinji Adamoviću, stigla do prve "ovosezonske trojke".

Od starta meča gosti su zagospodarili terenom, ređale su se akcije popularnih "mlekadžija", ali je odbrana domaćina odolevala. 

Igrao se 18. minut kada je Denis Ahmetović sjajno primio dijagonalu upućenu sa polovine domaćeg sastava. Usledio je pas ka Nemanji Miletići, njegov sjajan centaršut, a već pomenuti Strahinja Adamović trese mrežu golmana Sušića.

U 35. minutu beležimo sjajnu dubinsku loptu ka Adamoviću koji je bio brži od čuvara mreže "mlekadžija" i rutinski ga je prebacio i mreža PKB-a po drugi put se zatresla.

Drugih 45 minuta igre proteklo je u pokušajima gostiju da stignu do gola Andrije Kneževića, ali je odbrana Prve Iskre predvođena kapitenom Milenkom Garićem, rutinski susret privela kraju.

 

 

- Srpska liga Beograd, 2. kolo:

Prva Iskra (Barič) - PKB (Padinska Skela) 2:0 (2:0)

Strelci: S. Adamović u 18. i 35. minutu

Stadion: FK Prva Iskra u Bariču

Gledalaca: 157

Sudija: Marko Lazarević

Žuti kartoni: N. Nikolić, N. Mitrović (Prva Iskra); F. Klarić, S. Maksimović, U. Kostadinović (PKB)

Prva Iskra (Barič): Knežević, Miletić (Proković), Nikolić (Stajić), Ristovski (Starčević), Ristić, Milivojević, Garić, Adamović (Simić), Ahmetović, Živković (Mitrović), Marković.

PKB (Padinska Skela): Sušić, Momčilović (Radosavljević), Klarić (Bajrami), Milojević, Kostadinović (Đorđević), Stošić, Maksimović, Novitović (Milanović), Ognjanović, Jovičin (Dabetić), Drača.

Narednog vikenda, u okviru 3. kola beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ekipu iz Bariča očekuje teško gostovanje u Gornjoj varoši gde će se sastati sa ekipom Zemuna, dok će PKB prvu ovosezonsku pobedu tražiti na domaćem terenu protiv najprijatnijeg iznenađenja starta sezone, novobeogradskog Ušća.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading