ARANĐELOVČANI NASTAVLJAJU DA NIŽU USPEHE: Nakon trijumfa na zelenom tepihu, uspešno je organizovano i "treće poluvreme"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2023

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu ulaze u završnu fazu.

ARANĐELOVČANI NASTAVLJAJU DA NIŽU USPEHE: Nakon trijumfa na zelenom tepihu, uspešno je organizovano i "treće poluvreme"!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Do starta nove sezone u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola nije ostalo mnogo i klubovi se nalaze u završnoj fazi priprema pred prvenstvena iskušenja.

Ekipa B 2000 iz Aranđelovca koja je prethodnu sezonu okončala u sredini tabele međuopštinskog fudbalskog ranga, u takmičarskoj 2023/24 godini ima velike ambicije, a u tom cilju klub je u prethodnom periodu odigrao nekoliko kontrolnih utakmica u kojima je primarni cilj bilo brušenje forme za predstojeća prvenstvena iskušenja.

Istovremeno, Aranđelovčani su u okviru kup takmičenja zabeležili dva uspešna koraka. Početkom meseca avgusta savladana je ekipa Brezovca rezultatom 2:0, da bi u narednoj rundi na gostovanju u Banji savladali sastav koji se takmiči u višem rangu, rezultatom 3:2.

Uoči starta sezone B 2000 je odigrao još jedan kontrolni meč. Utisak je da su Aranđelovčani u navedeni meč ušli u nešto lakšem ritmu, a možda i delimično potcenivši protivnika, "u Bangladešu" rezultatskog iznenađenja nije bilo, B 2000 je slavio rezultatom 4:2.

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

I "treće poluvreme" je bilo uspešno

 

Ono što posebno treba istaći jeste činjenica da je nakon susreta održano tzv. "treće poluvreme" tokom kojeg su protivnici na terenu, uz druženje, jedni drugima poželeli puno uspeha u predstojećem prvenstvu koje uskoro počinje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading