U PRIBOJU JE BILO 1.500 RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: "Kamiondžije" sezonu otvorile derbi trijumfom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.08.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od najzanimljivijih takmičenja u srpskom klupskom fudbalu je startovalo.

U PRIBOJU JE BILO 1.500 RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: "Kamiondžije" sezonu otvorile derbi trijumfom!

Foto: FK FAP Priboj

Sa velikim nestrpljenjem ljubitelji fudbala očekivali su start zapadne grupe srpskoligaškog karavana, a posebno je u fokusu interesovanja ljubitelja fudbala bio susret u Priboju u kojem je ekipa FAP-a dočekala velikog rivala iz Ljubića, ekipu Poleta.

Prema očekivanju, na Gradskom stadionu u Priboju okupilo se preko 1.500 navijača koji suimali priliku da uživaju i sjajnoj fudbalskoj predstavi i pobedi svojih ljubimaca.

Domaćin do prenosti stiže u 22. minutu kada je mrežu gostiju iz Ljubića zatresao Vukmirović, a konačnih 2:0 delo je Grujića u 56. minutu iz jdanaesterca.

 

- Srpska liga Zapad, 1. kolo:

FAP (Priboj) - Polet (Ljubić) 2:0 (1:0)

Strelci: S. Vukmirović u 22. i V. Grujić u 56. minutu iz jedanaesterca

Stadion: Gradski stadion u Priboju

Gledalaca: 1.500

Sudija: Srđan dimitrijević (Kragujevac)

FAP (Priboj): Nikolić, Vesnić, Drašković, Obućina, Plazinić, Grujić, Lučić, Lazarević, Vukmirović, Rmuš, Janjić. Na klupi su bili: Đorđević, Hajdaragić, Jovanović, Jakovljević, Otašević, Šević, Radovanović.

Polet (Ljubić): Barać, Pavlović, N. Veselinović, Simić, Veljović, Kuveljić, N. Veselinović, Gavrović, Savić, Grujičić, Popović. Na klupi su bili: Mosić, Jekić, Milosavljević, Obrenović, Vučić, Radojvić, Đorđilović.

U narednom 2. kolu Srpske lige Zapad, ekipa FAP-a dočekuje valjevsku Budućnost Krušik 2014, dok će Polet u Ljubiću ugostiti Vrelo Sport.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading