RUTINSKI: Aranđelovčani sezonu otvorili kup trijumfom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenja u Aranđelovcu nije bilo.

RUTINSKI: Aranđelovčani sezonu otvorili kup trijumfom!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Fudbalski klub B 2000 iz Aranđelovca više od jedne decenije takmiči se u okviru Međuopštinske lige Aranđelovac-Topola, a prethodnu takmičarsku godinu okončali su na šestoj poziciji sa skorom od deset pobeda, isto toliko poraza i dva remija.

Aranđelovčani se potajno nadaju da predstojeća sezona može doneti i novi iskorak koji bi doneo borbu za vrh tabele koja bi eventualno omogućila i plasman u viši rang takmičenja, Šumadijsku okružnu ligu, a ko je "po jutru dan poznaje", takmičarska godina pred nama može biti uspešna.

Naime, FK B 2000 je u prvom kolu kup takmičenja ostvario trijumf protiv Brezovca, tim koji je prethodne godine bio deo Opštinske lige Aranđelovac.

I pored činjenice da je sportski kolektiv iz Aranđelovca nastupio bez petorice, šestorice standardnih fudbalera ostvaren je trijumf rezultatom 2:0, ali posebno treba napomenuti da je FK B 2000 istovremeno i propustio gotovo dvadesetak izglednih prilika, tako da je konačni trijumf mogao biti i znatno ubedljiviji.

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

Prvi korak ka uspešnoj sezoni je načinjen

 

- Kup:

B 2000 (Aranđelovac) - Brezovac (Brezovac) 2:0

Nakon ovog susreta aranđelovački fudbaleri nastavljaju pripreme za novu sezonu koja startuje početkom meseca septembra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading