UOČI ISTORIJSKOG SPEKTAKLA: Klub je uputio apel navijačima!

Autor: Vladimir vorih

Sport

20.08.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i trenutak koji je dugo očekivan.

UOČI ISTORIJSKOG SPEKTAKLA: Klub je uputio apel navijačima!

Foto: GFK Dubočica

Leskovačka GFK Dubočica u ponedeljak 21. avgusta odigraće meč 3. kola Prve lige Srbije u kojem će odmeriti snagu protiv RFK Novog Sada 1921.

I za jedne i za druge predstojeći duel ima veliku važnost s obzirom da su u prva dva takmičarska kola u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala stigli do samo jednog boda, ali će navedeni meč ostati zlatnim slovima upisan u analima leskovačkog sportskog kolektiva, ali i kompletnog "srpskog Mančestera".

Naime, navedena utakmica biće prva koja će biti odigrana na nedavno izgrađenom stadionu i shodno tome, ali i uvidom u broj prodatih ulaznica, jasno je da će trbinine novog Gradskog stadiona "Dubočica", biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Usled navedenog, klub je dan pred odigravanje susreta uputio apel svojim navijčima:

- Sada je sve kristalno jasno. Sutra nas očekuje spektakl. Da bi se izbegle gužve i redovi na ulazima sektora, preporuka je da na stadionu budete već u 18 časova kada se i otvaraju kapije. GFK Dubočica još jednom zahvaljuje svojoj publici. Izvesno je da će stadion biti prepun. Uživajte u ambijentu i svi kao jedan bodrite Dubočicu.

Foto: GFK Dubočica

Poslednje pripreme pred istorijski spektakl

 

Da podsetimo, istorijski duel između GFK Dubočice i RFK Novog Sada 1921 na programu je u ponedeljak 21. avgusta sa početkom od 20 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading