ŠOKANTNA VEST: Trener napustio ekipu samo dan pred start novog šampionata i preuzeo rivala iz istog ranga takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za rubriku "verovali, ili ne".

ŠOKANTNA VEST: Trener napustio ekipu samo dan pred start novog šampionata i preuzeo rivala iz istog ranga takmičenja!

Foto: FK Zlatar Nova Varoš

Fudbaleri Budućnosti iz Arilja prolaze kroz, verovatno i najteži period u svojoj 103 godine dugoj istoriji.

Sezonu 2022/23 Budućnost iz Arilja je okončao na poslednjoj 16. poziciji trećeg stepena srpskog klupskog fudbala ostvarivši skor od pet pobeda, isto toliko remija i 20 poraza, tako da će u sezoni pred nama krenuti u borbu za bodove u okviru Zone Zapadno-moravske.

Pred sam start nove borbe za bodove sportski kolektiv iz Arilja i dalj nema rešeno pitanje igračkog kadra, a činilo se da je pitanje trenera barem rešeno.

Naime, Milan Čančarević je vodio treninge sa igračima koje klub u ovom momentu ima na raspolaganju i pravljen je plan u vezi dovođenja pojačanja koja bi pomogla klubu da na što je moguće uspešniji način, iznesu predstojeću sezonu.

Međutim, usledio je potpuni šok.

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Promena pravca pred sam start sezone - Milan Čačnarević na treningu Budućnosti iz Arilja

 

U danu kada je planiran start novog šampionata, ekipa Zlatara iz Nove Varoši je na društvenim mrežama objavila informaciju da je angažovala novog šefa stručnog štaba, a to je ni manje, ni više, nego upravo Milan Čančarević koji će tako ostati u Zoni Zapadno-moravskoj, ali će umesto Arilja, predvoditi sastav Zlatara iz Nove Varoši.

Ostaje veliko pitanje, šta se to dogodilo u poslednjim satima pred start nove takmičarske godine i zašto je iskusni stručnjak iznenada napustio klupu Budućnosti?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading