TEŽAK RASPORED UZIMA SVOJ DANAK: Crno-beli zabeležili i drugu prvenstvenu "nulu"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.08.2023

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško je bilo računati na bodove u Obrovcu i Somboru.

TEŽAK RASPORED UZIMA SVOJ DANAK: Crno-beli zabeležili i drugu prvenstvenu "nulu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Vinko Janković/FK ČSK-Pivara Čelarevo

Čelarevska ČSK Pivara i nakon dva odigrana kola u okviru Područne fudbalske lige Sombor,  na svom kontu nema niti jedan osvojeni bod, ali usled izuzetno teškog rasporeda na startu ovosezonskog takmičenja, malo ko je i verovao da crno-beli mogu da se sa gostovanja u Obrovcu i Somboru vrate sa "bodovima u džepu".

Prethodnog vikenda ČSK Pivara je poražena u duelu protiv Borca 46 rezultatom 0:2, da bi u subotu 19. avgusta na gostovanju u Somboru pretrpeli novi poraz. Ovoga puta bolja je bila ekipa ŽAK-a koja je nakon velike borbe slavila rezultatom 2:1.

Nakon rezultatskog egala u prvih 45 minuta susreta, pitanje pobednika rešeno je u drugom poluvremenu čime je ŽAK nakon debakla u premijernom susretu u Ratkovu protiv Radničkog 1918 (0:7), stigao do prvih bodova u novoj sezoni.

 

- PFL Sombor, 2. kolo:

ŽAK (Sombor) - ČSK Pivara (Čelarevo) 2:1 (1:1)

Nakon susreta rukovodstvo kluba je pružilo svojim fudbalerima reči podrške:

- Momci glava gore, nadamo se da ćemo se izdići iz teške situacije. Imate našu apsolutnu podršku. Samo igrajte fudbal na najprostiji mogući način i bez straha.

Priliku za osvajanje prvih bodova crno-beli iz Čelareva imaće već narednog vikenda kada će na svom terenu dočekati ekipu Kule, dok će ŽAK u Bačkom Brestovcu odmeriti snagu sa ekipom domaćeg BSK-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading