POTPUNA PROMENA IDENTITETA: Nakon plasmana u viši rang takmičenja, klub predstavio i svoj novi grb! (ANKETA)

Autor: Vladimir vorih

Sport

20.08.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korenite promene su usledile.

POTPUNA PROMENA IDENTITETA: Nakon plasmana u viši rang takmičenja, klub predstavio i svoj novi grb! (ANKETA)

Foto: FK Mladost 1976

Fudbaleri Mladost 1976 iz Donjeg Bunibroda prethodnu 2022/23 sezonu okončali su na petoj poziciji Gradske lige Leskovac sa 41 osvojenim bodom, ali će i pored navedenog u novoj takmičarskoj godini biti deo višeg ranga takmičenja, Međuopštinske jablaničke lige.

U novu sezonu, pored višeg ranga takmičenja, klub ulazi i sa određenim novitetima, a tim povodom obratili su se javnosti putem svoje zvanične Instagram stranice:

- U sezonu ulazimo sa raznim novitetima. Iskoristićemo priliku i da promovišemo novi, inovativniji grb našeg fudbalskog kluba, za koji smatramo da će doneti neke nove, puno lepše dane našem sportskom udruženju i da ćemo sa njim ispisivati nove i puno popunjenije stranice u našoj istoriji.

Foto: FK Mladost 1976

Novi klupski identitet

 

Kada je reč o samom grbu, on umesto oblika petougaonog štita, postaje okruglog oblika sa stilizovanim slovom "M" koje dominira, a istovremeno su ispisane i godina osnivanja kluba, kao i mesto iz kojeg sportski kolektiv dolazi.Prema očekivanju, dominiraju plava i bela boja, s tim da je u odnosu na radiji grb, sada tu i zlatna boja kao spoljni prsten novog klupskog znamenja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading