HVALA SVIMA: Klub se saopštenjem obratio navijačima i uputio apel za predstojeće utakmice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utisci se i dalje sumiraju...

HVALA SVIMA: Klub se saopštenjem obratio navijačima i uputio apel za predstojeće utakmice!

Foto: Jelena Grlić

Iako su od istorijskog susreta na novoizgrađenom stadionu u Leskovcu protekla već dva dana, utisci sa meča se i dalje sumiraju.

U "srpskom Mančesteru" vlada veliko zadovoljstvo, kako samim rezultatom i pobedom leskovačkih fudbalera nakon rezultatskog preokreta 2:1, ali i činjenicom da su tribine Gradskog stadiona "Dubočica" bile ispunjene do poslednjeg meta i da je publika pružila maksimalnu podršku svojim ljubimcima kako bi stigli do istorijskog ostvarenja.

Tim povodom, najnovijim saopštenjem jvnosti se obratilo i rukovodstvo GFK Dubočice:

- Uprava GFK Dubočice se ovim putem zahvlaljuje svima koji su bili na utakmici GFK Dubočica - RFK Novi Sad 1921 i dali podršku klubu, gradu i organizaciji. Posebno se zahvaljujemo "Vukovima" koji su napravili fenomenalnu atmosferu. Osećaj je bio nestvaran, dali ste podršku igračima kada im je bila potrebna i probudili najbolje u njima. Rezultat je bila pobeda na kraju, to je bila pobeda svih nas, svi zajdno smo pokazali da vredimo i da zaslužujemo objekat koji smo dobili. Nama ne preostaje ništa osim da se borimo i napravimo dobre rezultate, a Vas pozivamo da već na narednoj utakmici na stadionu "Dubočica", napunimo stadion.

 

 

Kada je reč o narednim klupskim obavezama, fudbaleri iz "srpskog Mančestera" predstojećeg vikenda gostuju u prestonici ekipi RFK Grafičara, a naredni prvenstveni duel na leskovačkoj sportskoj lepotici, biće odigran 2. septembra i to protiv aktuelnog lidera prvoligaškog karavana, ekipe OFK Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading