ODLUKA JE DONETA: Iskusni strateg preuzima ekipu u istorijskoj sezoni - na klupi će debitovati u meču protiv Partizana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoče li svojim znanjem i radom ostvariti istorijki rezultat?

ODLUKA JE DONETA: Iskusni strateg preuzima ekipu u istorijskoj sezoni - na klupi će debitovati u meču protiv Partizana!

Foto: Instagram.com/printscreen

Fudbaleri Krušedola u prethodnoj sezoni kroz Međuopštinsku ligu Srem-istok, izborili su se za istorijski plasman u viši rang takmičenja, Sremsku ligu.

Takmičenje je uveliko u toku, odigrana su dva prvenstvena kola tokom kojih su plavo-beli prvo remizirali na svom terenu u duelu sa Fruškogorcem iz Manđeloša rezultatom 0:0, da bi prethodnog vikenda doživeli ubedljiv poraz od Budućnosti iz Salaša Noćajskog rezultatom 0:3 i pored činjenice da je nakon punog sata igre na semaforu stajalo 0:0.

Nakon navedenog susreta klub je odlučio da ekipu poveri iskusnom strategu kojeg ne treba posebno predstavljati. Reč je o Darku Drljanu koji je u više navrata uspešno predvodio klubove kao što su FK Donji Petrovci, FK Šumar Ogar, FK Sloven Ruma, FK Vrdnik, FK Radnički Irig,...

Foto: FK Krušedol

Novi strateg Krušedola - Darko Drljan

 

Po imenovanju za šefa stručnog štaba, Drljan je izjavio:

- Nov izazov, kako za mene, tako i za fudbalski klub Krušedol. Klub je novajlija u ligi, ali sam tokom dva uvodna kola uvideo da sa dobrim radom i adekvatnim odzivom igrača, zajedno, zajedničkim snagama, možemo stvoriti tim koji može da bude učesnik Sremske lige. Iako nisam učestvovao u prelaznom roku, zatekao sam zanimljive igrače, koji mi daju motivaciju da sa radom postignemo nešto istorijski za klub, a to je pre svega opstanak u ligi. Obećavam posvećenost i rad i nadam se da ćemo zajednički doći do postavljenih ciljeva.

Priliku za debi na klupi Darko Drljan će imati već narednog vikenda kada će u Krušedolu gostovati Partizan iz Vitojevaca. Meč je na programu u nedelju 27. avgusta sa početkom od 16.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading