DOVEŠĆEMO KLUB NA MESTO KOJE MU PRIPADA: Optimizam ne jenjava - novi trener na promociji oduševio armiju navijača! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2023

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub se nalazi na novom početku.

DOVEŠĆEMO KLUB NA MESTO KOJE MU PRIPADA: Optimizam ne jenjava - novi trener na promociji oduševio armiju navijača! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbalski klub Metalac iz Gornjeg Milanovca u novu prvoligašku sezonu ušao je sa jasnim ciljem da se bori za sam vrh tabele i plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

Međutim, tokom tri uvodna prvenstvena sureta klub je osvojio svega jedan bod, na domaćem terenu protiv Tekstilca iz Odžaka 0:0, dok su u duelima protiv prestoničkih klubova zabeleženi ubedljivi porazi (RFK Grafičar 1:3 i OFK Beograd 1:4), što je dovelo i do promene na mestu stručnog štaba.

Novi trener Miloš Obradović je već predstavljen u gradu podno Rudnika, a u prvom obraćanju sportskoj javnosti Gornjeg Milanovca, uzjavio je:

- Drago mi je što sam došao u jedan veliki klub, koji ima veliku tradiciju i dobru organizaciju. To je sjajno mesto za mlade trenere i njihov razvoj, pomenuću kao primer samo Žarka Lazetića. Dolaskom u Metalac apsolutno sam ostvario cilj za ovu fazu moje karijere i verujem da ćemo svi zajedno izaći iz krize i napredovati ka vrhu.

 

Novi strateg Gornjomilanovčana je posebno istakao kakav Metalac navijači mogu očekivati u predstojećem periodu:

- Mi ne možemo promeniti nešto mnogo u samom startu, to bi bilo pogubno za ekipu, ali očekujem od celog stručnog štaba maksimalno angažovanje kako bismo što pre adaptirali momke na nove zahteve. Uz jedan dobar, kontinuiran rad možemo dovesti Metalac tamo gde mu je mesto, a to je Superliga. Videćete, što je pre moguće, jedan atraktivan Metalac, dinamičan fudbal, na gol više protiv bilo koga da igramo.

Da podsetimo, Miloš Obradović je sezonu započeo na klupi Jedinstva sa Uba, ali je nakon poraza od RFK Grafičara (0:3), napustio redove crveno-belih.

Priliku za debi na klupi novog kluba imaće već u nedelju 27. avgusta kada će Metalac gostovati u Lazarevcu, ekipi Kolubare.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading