UB I LESKOVAC SU BILI U EPICENTRU ZBIVANJA: Svi golovi treće runde prvoligaškog karavana! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni mečevi odigrani su širom Srbije tokom prethodnog vikenda.

UB I LESKOVAC SU BILI U EPICENTRU ZBIVANJA: Svi golovi treće runde prvoligaškog karavana! (VIDEO)

Foto: Onstagram.com/prvaligasrbijeofficial

U okviru 3. kola Prve lige Srbije, pored istorijskog susreta u Leskovcu gde je GFK Dubočica nakon preokreta stigla do prva tri prvenstvena boda u duelu sa novosadskim "kanarincima" (2:1), prethodnu takmičarsku rundu obeležio je i duel na stadionu "Dragan Džajić" gde je u derbiju kola OFK Beograd sa ubedljivih 3:0 savladao domaću ekipu Jedinstva sa Uba.

OFK Vršac (Vršac) - Smederevo 1924 (Smederevo) 1:1 (0:1)

I nakon tri odigrana kola vršački crveno-beli i Smederevci ne znaju za neuspeh u ovosezonskom takmičenju.

Godti su stigli do prednosti u uvodnim trenucima susreta preko Petra Panića, a bod domaćinu doneo je Uroš Kilibarda polovinom drugo poluvremena.

 

 

Mačva (Šabac) - Radnički (Sremska Mitrovica) 3:0 (2:0)

Duel komšijskih ekipa zasluženo je pripao "rosonerima" koji su time stigli do prvog trijumfa u sezoni 2023/24. S adruge strane Sremskomitrovčani su doživeli i prvi rezultatski neuspeh u novoj takmičarskoj godini.

Luka Pejović i Pavle Radunović su već u prvom poluvremenu doneli domačinu ubedljivu prednosti, a konačnih 3:0 delo je MArtina Novanovića petnaestek minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

 

Metalac (Gornji Milanovac) - Tekstilac (Odžaci) 0:0

Serija razočaravajućih rezultata Gornjomilanovčana nastavljena je i u duelu sa novim prvoligašem iz Odžaka. Nakon tri odigrana susreta Metalac na svom kontu ima svega jedan bod i nalazi se na začelju tabele.

Sa druge strane Tekstilac i dalje ne zna za neuspeh i nastavlja sa zapaženim ostvarenjima u, po njih istorijkoj sezoni.

Usled svega navedenog, trener Metalca Vladica Petrović je napustio klupu tima iz grada podno Rudnika.

 

 

GFL Sloboda (Užice) - Kolubara (Lazarevac) 0:0

Golova nije bilo ni na užičkom stadionu "Radomir Antić" tako da je oko 1.500 ljubitelja fudbala napustilo tribine razočarano. Ipak, treba napomenuti da je remijm protiv Lazarevčana, užička ekipa stigla do prvog boda u sezoni.

Sa druge strane Kolubara u ovo momentu sa četiri osvojna boda zauzima poziciju u sredini tabele.

 

 

Jedinstvo (Ub) - OFK Beograd (Beograd) 0:3 (0:2)

O utakmici na stadionu "Dragan Džajić" je mnogo toga rečeno prethodnih dana i ostavljamo Vas da uživate u majstorijama "romantičara" koji su u derbiju ostvarili ubedljiv trijumf kojim su se izdvojili na čelu tabele prvoligaškog karavana.

 

 

Mladost GAT (Novi Sad) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:1 (0:0)

Prošlosezonski superligaš i dalje nije osetio slast pobede u nižem stepenu takmičenja. Nakon dva remija rezultatom 1:1 (Radnički Sremska Mitrovica i Smederevo 1924), popularni "gatovci" su poraženi na svom terenu od ekipe iz Inđije.

Tri boda Inđiji Toyo Tires doneo je Aleksandar Desančić u 78. minutu udarcem iz jedanaesterca.

 

 

Radnički (Novi Beograd) - RFK Grafičar (Beograd) 1:1 (1:0)

Duel dve prestoničke ekipe doneo je dosta uzbuđenja i jasno je nakon uvodnih 270 minuta fudbala, da će i Radnički i RFK Grafičar i ove sezone konkurisati za vrh prvoligaškog karavana.

Prednost "majstorima" doneo je Jasin Nuredini u 10. minutu, da bi bod ekipi sa Senjka obezbedio autogolom Aleksandar Simčević u 78. minutu.

 

 

GFK Dubočica (Leskovac) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 2:1 (1:1)

Kao i kada je reč o meču na Ubu, o susretu na Gradskom stadionu "Dubočica" mnogo toja je već rečeno i ostavljamo našim čitaocima da samo uživaju u najzanimljivijim detaljima sa istorijskog susreta na novom stadionu u "srpskom Mančesteru".

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading