ISTINSKA TRANSFER BOMBA: Svetski šampion, evropski vicešampion i osvajač zlatne olimpijske medalje je parafirao ugovor - pojačanje kakvo nije zabeleženo u srpskom fudbalu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali, ili ne...

ISTINSKA TRANSFER BOMBA: Svetski šampion, evropski vicešampion i osvajač zlatne olimpijske medalje je parafirao ugovor - pojačanje kakvo nije zabeleženo u srpskom fudbalu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Privatna arhiva/Davor Štefanek

Svetski šampion, evropski vicešampion i osvajač zlatne olimpijske medalje u aktuelnoj sezoni nosiće opremu zeleno-belih boja kluba sa Kelebije.

Fudbalski klub Kelebijska šuma u prethodnoj sezoni prvi put u svojoj istoriji uzeo je učešće u srpskom klupskom fudbalu i premijernu takmičarsku godinu okončao je sa šampionskim peharom u okviru Gradske lige Subotica.

I pored navedenog, klub će se i u sezoni 2023/24 takmičiti u istom rangu takmičenja, ali će ovoga puta u svojim redovima imati "fudbalera" koji će svakako biti veliki magnet za navijače i ljubitelje fudbala širom severa Srbije.

Naime, istaknuti srpski rvač i sportista koji je mnogo radosti doneo ovoj zemlji, Davor Štefanek dogovorio je saradnju sa ekipom Kelebijke šume i tokom predstojeće sezone nosiće opremu zeleno-belih boja.

Nakon psotignutog dogovora iz redova kluba su malo u šali, istakli:

- Nismo ni započeli drugu takmičarsku sezonu u svojoj istoriji, a već imamo olimpijsku medalju i to zlatnu.

 

- Davor Štefanek:

Datum rođenja: 12. septembar 1985. godine

Mesto rođenja: Subotica

Sport: rvanje

Klub: Rvački klub Spartak Subotica

Kada je reč o takmičarskoj 2023/24 godini, ona startuje 3. septembra kada će ekipa Kelebijske šume gostovati subotičkoj Elektrovojvodini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading