I NAJVEĆI MOGU DA IM POZAVIDE: Zavirili smo u svlačionicu Crvene zvezde - ovo zaista izgleda FANTASTIČNO! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da nižerazredni fudbalski kolektiv ima ovakve uslove na svom terenu?

I NAJVEĆI MOGU DA IM POZAVIDE: Zavirili smo u svlačionicu Crvene zvezde - ovo zaista izgleda FANTASTIČNO! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Crvena zvezda Rusko Selo

Fudbalski klub Crvena zvezda iz Ruskog Sela treću godinu u kontinuitetu takmiči se u okviru istočne grupe vojvođanskog fudbala.

Do sada su u takmičarskoj 2023/24 godini odigrana ukupno dva prvenstvena kola, a crveno-beli su nakon premijere u Banatskom Karlovcu, gde su sa ekipom OFK Proletera remizirali rezultatom 2:2, prethodnog vikenda na svom sportskom objektu savladali Jedinstvo iz Vlajkovca nakon velike borbe sa 2:1.

U ovom momentu ekipa sa četiri osvojena boda deli pozicije od trećeg do sedmog mesta, a svi u Ruskom Selu se nadaju da klub već ove godine može da se umeša i u borbu za sam vrh tabele i plasman u Srpsku ligu Vojvodina što bi svakako bio istorijski uspeh.

Međutim, kada se pogleda u kakvim uslovima rade crveno-beli fubaleri, potpuno je jasno da bi takve svlačionice i klupske prostorije poželeli i mnogi, barem prvoligaški sportski kolektivi.

Nepotrebno je trošiti reči na opisivanje onoga što se može videti u klupskim prostorijama Dovoljno je pogledati foto galeriju i apsolutno sve postaje kristalno jasno.

 

Kada j reč o nastavku takmičenja, ekipa Crvene zvezde iz Ruskog Sela, narednog vikenda gostuje u Srpskoj Crnji gde će u duelu protiv domaće Budućnosti pokušati da stigne do novih prvenstvenih bodova. Susret je na programu u subotu 26. avgusta sa početkom od 16.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading