"DIZELKA" ZARIBALA: Po ko zna koji put se pokazalo da su unapred upisani bodovi, najteži za osvajanje - Železničar poražen u nadoknadi vremena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivani poraz...

"DIZELKA" ZARIBALA: Po ko zna koji put se pokazalo da su unapred upisani bodovi, najteži za osvajanje - Železničar poražen u nadoknadi vremena!

Foto: FK železničar Inđija

U sezoni 2020/21 Železničar iz Inđije takmičio se u Područnoj fubalskoj ligi Sremska Mitrovica i na kraju navedene takmičarske godine izborio se za plasman u viši rang takmičenja, Sremsku ligu. Identično ostvarenje zabeležili su i 365 dana kasnije kada su kroz baraž mečeve postali članovi južne grupe vojvođanskog fudbala, a početkom juna meseca aktuelne 2023. godine stigli su i do Srpske lige Vojvodina.

Na startu aktuelnog takmičenja, popularna "dizelka" je zabeležila uspeh, pobedivši u Belegišu ekipu Podunavca rezultatom 2:1, tako da je u narednom duelu protiv Dinama 1945, sve sem tri boda smatrano neupsehom. Posebno je navedeno isticano, s obzirom da su Pančevci u premijernom susretu na svom stadionu ubedljivo poraženi rezultatom 4:1 od 1. maja iz Rume.

Prvo poluvreme proteklo je u dominaciji inđijskih fudbalera koji su imali više od igre, a nakon činjenice da je u 33. minutu kapiten Pančevaca Vukašin Marković zaradio crveni karton, činilo se da se pitanj pobednika neće dovoditi u pitanje.

U nastavku susreta ponovo je domaćin imao terensku inicijativu, ali su svoje prilike propustili i fudbaleri Dinama 1945. I kada se očekivalo da će meč biti okončan podelom bodova, usledio je pravi šok za domaće fudbalere i navijače. Golman Pančevaca je ispucao loptu, smušeno je reagovala odbrana domaćina, a Petrović se nakon dodavanja Kolockog našao "oči u oči" sa golmanom Milinovićem i mreža "dizelke" se zatresla.

Foto: FK Dinamo 1945 Pančevo

Slavlje Pančevaca u Inđiji

 

- Srpska liga Vojvodina, 2. kolo:

Železničar (Inđija) - Dinamo 1945 (Pančevo) 0:1 (0:0)

Strelac: Petrović u 90+5. minutu

Stadion: "Toyo Tires Arena", Inđija

Gledalaca: 300

Sudija: Marko Popov (Zrenjanin)

Žuti kartoni: Saračević, Matijević, Živanović (Železničar); Brkić, Petrović (Dinamo 1945)

Crveni karton: V. Marković (Dinamo 1945)

Železničar (Inđija): Milinović, Petrović, Saračević, Trkulja (Volarević), Matijević, Radman (Bubalo), Đokić, Osman, Živanović, Jaćimović, Miljević (Sudžum).

Dinamo 1945 (Pančevo): Tasić, Delić, Maksimović, Bogdanović (Bandžović), Čižik (Vučinić), Brkić (M. Marković), Petrović, V. Marković, Klještan, Milanović (Kolocka), V. Đošić.

U narednom kolu ekipa Železničara gostuje novosadskom Kabelu, dok će pančevački Dinamo 1945 dočekati Omaldinac iz Novih Banovaca..

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading