VIŠE SE NIJE MOGLO: Domaćin očekivano prepustio bodove agilnim gostima - rešavanje nagomilanih problema je u narednom periodu primarni cilj! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočeni sa velikim problemima, ariljski fudbaleri osim časnog poraza, više nisu mogli da ostvare.

VIŠE SE NIJE MOGLO: Domaćin očekivano prepustio bodove agilnim gostima - rešavanje nagomilanih problema je u narednom periodu primarni cilj! (FOTO GALERIJA)

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Crni oblaci nadvili su se nad ariljski fudbal.

Ekipa Budućnosti iz Arilja, kao što je dobro poznato, prethodnu sezonu u okviru Srpske lige Zapad okončala je na poslednjoj poziciji, što je automatski značilo i selidnu u niži stepen takmičenja, ali se klub istovremeno suočio sa velikim brojem problema koji dovode u pitanje i sam opstanak sportskog kolektiva koji je ne tako davno proslavio 103 godine postojanja.

Samo dan pred start takmičenja u Zoni Zapadno-moravskoj, Budućnost je ostala bez trenera Milana Čančarevića koji je iznenada preuzeo ekipu Zlatara iz Nove Varoši i u takvoj situaciji u Arilje je u okviru premijerne takmičarske runde stigla agilna ekipa Savinca 1933 iz Visibabe.

Prema očekivanju, gosti su zabeležili ubedljiv trijumf rezultatom 4:1, a strelac jedinog pogotka za Budućnost, bio je Marko Nedeljković u 30. minutu susreta.

 

- Zona Zapadno-moravska, 1. kolo:

Budućnost (Arilje) - Savinac 1933 (Visibavba) 1:4 (1:1)

Stadion FK Budućnost u Arilju

Već narednog vikenda ekipu Budućnosti očekuje novo iskušenje kada će u okviru druge takmičarske runde gostovati u Sevojnu istoimenoj ekipi koja je u 1. kolu poražena u Bajinoj Bašti od domaće Sloge minimalnim rezultatom 0:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading