NEKADAŠNJI IGRAČ PARTIZANA UPISAO SVOJE IME U FUDBALSKE ANALE: On je strelac prvog pogotka na novootvorenoj sportskoj lepotici u „srpskom Mančesteru“!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to smo dočekali...

NEKADAŠNJI IGRAČ PARTIZANA UPISAO SVOJE IME U FUDBALSKE ANALE: On je strelac prvog pogotka na novootvorenoj sportskoj lepotici u „srpskom Mančesteru“!

Foto: Starsport

Nikola Čolić

Fudbalska Srbija sa nestrpljenjem je očekivala današnji dan i zvanično otvaranje novog stadiona u Leskovcu.

Duelom 3. kola Prve lige Srbije u kojem je GFK Dubočica dočekala rivala iz „srpske Atine“, ekipu RFK Novog Sada 1921 i zvanično je odigrana prva fudbalska utakmica na Gradskom stadionu „Dubočica“.

Već u 4. minutu susreta viđen je prvi pogodak na navedenom susretu. Krilni napadač „kanarinaca“ Nikola Čolić sjajno je izveo slobodan udarac iskosa sa leve strane, lopta je iznenadila golmana Milorada Kojića čime je postignut i prvi istorijski pogodak na novom sportskom objektu.

Foto: Starsport

Nikola Čolić u dresu sa nacionalnim grbom

 

- Nikola Čolić:

Datum rođenja: 17. avgust 2002. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: desno krilo

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Partizan U-19 (Beograd), Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Čukarički (Beograd), TSC (Bačka Topola), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Reprezantacija: Srbija-mlađe kategorije (14 utakmica/2 gola)

Time će ime Nikole Čolića ostati upisano u analima leskovačkog stadiona.

Reč je o dvadesetjednogodišnjem krilnom napadaču koji je prošao kompletnu fudbalsku školu beogradskog Partizana, a ovog leta je stigao u redove „kanarinaca“ kao pozajmljeni fudbaler TSC-a iz Bačke Topole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading