ISTORIJA SE PONAVLJA: Ceh uvek prvo plaća trener - serija loših rezultata uslovila je promenu na mestu šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka...

ISTORIJA SE PONAVLJA: Ceh uvek prvo plaća trener - serija loših rezultata uslovila je promenu na mestu šefa stručnog štaba!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Gornjomilanovački Metalac i u aktuelnu sezonu u okviru Prve lige Srbije ušao je sa jasnim ciljem da se uključi u borbu za sam vrh tabele i povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala, ali ostvarenja u novoj takmičarskoj godini pokazuju da je ekipa, kao i u sezoni 2022/23, daleko od ostvarenja željenih ciljeva.

Nakon prva tri prvenstvena meča, ekipa Metalca na svom kontu ima samo jdan osvojeni bod. Fudbaleri iz grada podno Rudnika nakon poraza od RFK Grafičara (1:3) i OFK Beograda (1:4), prethodnog vikenda na domaćem terenu su remizirali bez golova u duelu protiv dojučerašnjeg srpskoligaša Tekstilca iz Odžaka, što je bio direktan povod da se u Gornjem Milanovcu upali alarm.

Rukovodstvo kluba zahvalilo se na saradnji dosadašnjem treneru Vladici Petroviću koji je u klub stigao prvog dana meseca novembra prethodne godine, a sada je na sportskim radnicima da što pre pronađu rešenje kada je u pitanju novi šef stručnog štaba.

Kako se nezvanično saznaje, najviše šansi da preuzme kormilo Metalca, ima Miloš Obradović koji je pre nešto više od nedelju dana, nakon ubedljivog poraza od RFK Grafičara, napustio klupu Jedinstva sa Uba, ali ostaje da se vidi da li će navedene priče dobiti i uporište u realnosti.

Foto: Starsport

Sa Uba u Gornji Milanovac - Miloš Obradović

 

Kada je reč o narednim prvenstvenim obavezama, Metalac narednog vikenda gostuje u Lazarevcu ekipi Kolubare i ostaje da se vidi ko će sedeti na klupi nekadašnjeg superligaša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading