SVAKA ČAST IGRAČIMA ZA SVE ŠTO ČINE ZA KLUB: Trener lidera na tabeli nije krio zadovoljstvo nakon ubedljive pobede u derbiju! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.08.2023

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Furiozan start "romantičara" na startu nove prvoligaške sezone.

SVAKA ČAST IGRAČIMA ZA SVE ŠTO ČINE ZA KLUB: Trener lidera na tabeli nije krio zadovoljstvo nakon ubedljive pobede u derbiju! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

U okviru 3. kola Prve lige Srbije na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu odigran je veliki derbi drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

Iako se očekivao neizvestan duel između domaćeg Jedinstva sa Uba i OFK Beograda, gosti su već u prvom napadu stigli do prednosti, a kasnije tokom susreta još dva puta matirali odbranu crveno-belih, zabeleživši ubedljiv trijumf rezultatom 3:0 čime su još jednom pokazali da u ovom momentu predstavljaju, možda i najozbiljnijeg konkurenta za šampionski pehar i plasman u superligaško društvo.

Nakon susreta trener Simo Krunić je izjavio:

- Teška utakmica koje smo se pribojavali. Otvorili smo je na vreme. Dali smo gol već u prvom napadu i predpostavljam da je to jedan od najbržih golova u Prvoj ligi. Čestitao bih svim igračima koji su 90 minuta izgarali na terenu. Svojim odnosom su zaslužili pobedu i svaka im čast za to što čine za OFK Beograd - istakao je trener "romantičara", a zatim i dodao:

 

 

- Bilo je mnogo dobrih stvari tokom utakmice, ali i nekih taktičkih grešaka koj nismo baš najbolje odradili, ali smo ipak odigrali jednu fenomenalnu utakmicu i igrači su pokazali da imaj ukarakter na ovako teškom gostovanju gde su savladali odličnu ekipu Jedinstva.

U narednoj četvrtoj rundi prvoligaškog karavana, OFK Beograd na svom Omladinskom stadionu dočekuje novobeogradski Radnički, ekipu koja je u prethodna tri duela osvojila ukupno pet bodova i trenutno zauzima visoku četvrtu poziciju na tabeli.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading