RETROSPEKTIVA UČINJENOG: Pripremni period je okončan - osetno pojačani crveno-beli kreću u borbu za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2023

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se "bubamara" zakotrlja i u borbi za prvenstvene bodove.

RETROSPEKTIVA UČINJENOG: Pripremni period je okončan - osetno pojačani crveno-beli kreću u borbu za šampionski pehar!

Foto: FK Grkljane

Sve što je planirano, za sada je i učinjeno.

Fudbaleri Grkljana iz istoimenog mesta i sedmu sezonu u kontinuitetu biće članovi Druge gradske lige Kruševac FSRO. Prethodnu takmičarsku godinu okončali su na trećoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i tri poraza, a klub u predstojeće takmičenja ulazi sa daleko većim ambicijama.

Tokom letnjih priprema Grkljane je odigralo tri kontrolna susreta, a svaki od njih je obilovao golovima. Čak 24 pogotka je viđeno, a klub je zabeležio storpcentan učinak.

Prvo je savladan rival protiv kojeg će se već na staru nove sezone boriti za bodove, ekipa Drugari Stanci, a krajnjih 7:3 dovoljno govori o atraktivnosti fudbala u kojoj je publika imala prilike da uživa. 

Nakon toga usledili su mečevi protiv Polet Kobilja (6:2) i Doljane Meševo (5:1) i potpuno j jasno da sastav Grkljana u novi šampionat ulazi sa već podešenim nišanskim spravama.

 

Kada je reč o prelaznom roku, u Grkljane je stigla četvorica novajlija. U pitanju su Stevan Minić koji u Grkljane stiže iz Mačkovca, Đorđe Vulić (Drugari Stanci), Vuk Marjanović (Rasina Vitanovac) i Miloš Konatar (Kruševac).

U odnosu na prethodnu sezonu ekipu je napustio jedino Dušan Vučić koji će u narednoj sezoni nastupati za Padež-Vratare, tako da se može reći da će stručni štab u predstojećoj sezoni na raspolaganju imati jači igrački kadar u odnosu na sezonu 2022/23.

Novi šampionat startuje predstojećeg vikenda, a u prvom kolu takmičarske 2023/24 godine Grkljane na svom terenu dočekuje FK Drugari Stanci. Meč je na programu u nedelju 27. avgusta sa početkom od 11 časova.

Kao što je već rečeno, u klubu očekuju uspešnu sezonu, a cilj je borba za sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Gradsku ligu Kruševac FSRO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading