CENTARFOR ZA LIGU ŠAMPIONA JE NA DOHVAT RUKE: On će Zvezdi doneti veliki broj golova, ali i basnoslovnu zaradu? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese mreže kao od šale.

CENTARFOR ZA LIGU ŠAMPIONA JE NA DOHVAT RUKE: On će Zvezdi doneti veliki broj golova, ali i basnoslovnu zaradu? (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri OFK Beograda nakon tri odigrane runde drugog stepena srpskog klupskog fudbala, imaju stoprocentat učinak i sa maksimalnih devet bodova, suvereno drže čelnu poziciju na tabeli.

Posebno treba napomenuti da "romantičari" nisu imali tako lak raspored u uvodnim kolima. Na premijeri su gostovali na užičkom stadionu "Radomir Antić", da bi nakon susreta na staroj Karaburmi gde su ugostili gornjomilanovački Metalac, prethodnog vikenda gostovali jednom od najozbiljnijih kandidata za vrh tabele, ekipi Jedinstva sa Uba.

Pored tri zabeležena trijumfa, plavo-beli imaju ostvaren i sjajan gol koeficijent 9:1, a više od polovine golova (ukupno pet) postigao je Aleksandar Kahvić devetnaestogodišnji centarfor koji na Omaldinskom stadionu igra kao pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde.

Foto: Lična arhiva Aleksandra Kahvića

Trese mreže kao od šale - Aleksandar Kahvić

 

Kahvić koji svojom visinom pleni na terenu i kojeg zbog toga, iako je od njega niži, mnogi već sada porede sa legendarnim Nikolom Žigićem, na svakom od do sada odigrana tri prvenstvena meča, bio je strelac. U prvom kolu u Užicu protiv GFK Slobode zatresao je mrežu u 70. minutu čime je svom timu i definitivno obezbedio prvi ovosezonski trijumf. Tokom duela protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca postigao je het-trik. Prvo je sam vratio svoju ekipu iz rezultatskog deficita, a zatim u finišu meča o stavio tačku na ubedljiv trijumf.

Pored navedenog, u derbiju koji je odigran prethodnog vikenda mladi napadač je pogotkom u 40. minutu susreta srušio sve nade domaćina da može ostvariti povoljniji rezltat.

- Svi golovi Aleksandar Kahvića u dosadašnjem delu sezone 2023/24:

Aleksadar Kahvić se jednom upisao u listu strelaca. Gol je postigao 70. minutu.

 

 

Protiv Gornjomilanovčana, 192 centimetra visoki napadač tri puta je tresao mrežu protivnika. Golove je dao u 36, 51. i 76. minutu utakmice.

 

 

U velikom derbiju na stadionu "Dragan Džajić", golom u 40. minutu susreta, Kahvič je duplirao prednost svoje ekipe i time najavio novi trijumf.

 

 

S obzirom da je Aleksandar Kahvić pod ugovorom sa ekipom Crvene zvezde koja traži centarfora za predstojeću sezonu u UEFA Ligi šampiona, nameće se pitanje da li crveno-beli upravo u svojim redovima poseduju sjajnog fudbalera koji u svakom pogledu može doprineti uspesima srpskog fudbalskog šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading