NEMA STAJANJA: Favorit za osvajanje šampionske titule nastavlja sa jačanjem igračkog kadra - nakon napadača, stigao je i defanzivac internacionalnog iskustva!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa se u Priboju ne prepušta slučaju.

NEMA STAJANJA: Favorit za osvajanje šampionske titule nastavlja sa jačanjem igračkog kadra - nakon napadača, stigao je i defanzivac internacionalnog iskustva!

Foto: Instragram.com/FK FAP

Favorit je prema očekivanjima, u premijernom susretu za sezonu 2023/24, ostvario trijumf, pobedivši na svom terenu pred oko 1.500 ljubitelja fudbala Polet iz Ljubića rezultatom 2:0.

I pored navedenog rukovodstvo pribojskog FAP-a u finišu letnjeg prelaznog roka užurbano radi na jačanju igračkog kadra od kojeg se očekuje da će narednog proleća u grad na Limu doneti plasman u Prvu ligu Srbije.

Tako je nakon dovođenja iskusnog napadača iz Kirgistana, dres "kamiondžija" zadužio i fudbaler kojem je defanziva u opisu posla.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjm Njegošu Janjuševiću.

Janjuševiću je primarna pozicija desnog beka, ali može odgovoriti zadacima duž kompletne aut linije, a u Priboj stiže iz kruševačkog Trayala u kojem je proveo prethodnih šest meseci.

Foto: FK Trayal

Njegoš Janjušević je prethodne zime stigao u redove "gumara"

 

- Njegoš Janjušević:

Datum rođenja: 5. avgust 1996. godine

Mesto rođenja: Prijepolje

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Polimlje (Prijepolje), Sevojno (Sevojno), Bežanija (Beograd), DAK Dunajka Streda (Slovačka), Jedinstvo Putevi (Užice), Borac 1926 (Čačak), Polet (Ljubić), BSK Borča (Beograd), Loznica (Loznica), Zlatibor (Čajetina), Trayal (Kruševac)

Kada je reč o nastavku šampionata, nakon trijumfa nad Poletom iz Ljubića, fudbalere FAP Priboja već predstojećeg vikenda očekuje veliko iskušenje. Na Gradski stadion dolazi ekipa valjevske Budućnosti Krušik 2014, a susret je na programu u subotu 26. avgusta sa početkom od 17 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading