OGROMNA HRABROST NJEGOVA JE GLAVNA TRENERSKA ODLIKA: On će biti idealno rešenje za klupu Crvene zvezde kada Bahar jednog dana napusti "Marakanu"? (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u sezoni koja je tek startovala, predstavljaće kandidata za sam vrh tabele.

OGROMNA HRABROST NJEGOVA JE GLAVNA TRENERSKA ODLIKA: On će biti idealno rešenje za klupu Crvene zvezde kada Bahar jednog dana napusti "Marakanu"? (VIDEO)

Foto: Starsport

RFK Grafičar i na početku sezone 2023/24 u okviru Prve lige Srbije beleži sjajne rezultate. Momci u ljubičastoj sportskoj opremi zabeležili su dva trijumfa (Metalac Gornji Milanovac 3:1 i Jedinstvo Ub 3:0) i jedan remi (Radnički Novi Beograd 1:1) čime se još jednom pokazalo da če klub sa Senjaka i u aktuelnoj takmičarskoj godini predstavljati glavnog pretendenta na sam vrh drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

Tvorac današnjih "grafosa", svakako je trener Marko Neđić koji već treću sezonu sedi na klupi "ljubičastih" i sa punim pravom se može smatrati jednim od najtalentovanijih mladih srpskih fudbalskih stručnjaka.

Uz evidentno znanje krasi ga i velika hrabrost, pa je tako RFK Grafičar znao da prvenstvenu utakmicu započne i sa 11 "bonus igrača" na terenu što nije uticalo i na ostvarenja na terenu u rezultatskom smislu.

Povodom svega nevedenog, Marko Neđić je za zvaničnu klupsku Instagram stranicu izjavio:

- Ono što želimo i čemu težimo poslednje dve, tri godine, jeste da Grafičar izbaci što više mladih igrača, ali svakako je presedan da već treću prvenstvenu utakmicu započinjemo sa 11 "bonus igrača" i na tome možemo biti ponosni i stručni štab, kao i sam klub Grafičar - istakao je Neđić, a zatim dodao:

 

 

- Zadovoljni smo kako momci igraju i kako ispunjavaju obaveze, ali uvek želimo više od njih. Bavimo se sada detaljima, ali ima mnogo više individualnog rada. To su mladi momci koji ne treniraju klasičan seniorski nivo, već kako bih ga ja nazvao, razvojni seniorski program, a istovremeno je neophodno da beležimo dobre rezultate, jer Grafičar kao druga ekipa Crvene zvezde, uvek ide na pobedu. Upravo taj pobednički mentalitet treba da se razvija kod njih - zaključio je Marko Neđić.

Jasno je da ga krase veliko fudbalsko znanje, želja za radom, ali i hrabrost da pruži priliku mladim fudbalerima, a da to ne bude učinjeno na uštrb rezltata. Iz svega navedenog može se samo postaviti pitanje, da li je dnog dana kada Barak Bahar napusti kormilo crveno-belih, upravo na njegovo mesto može doći tridesettrogodišnji aktuelni trener kluba sa Senjaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading