CRNO-BELE BOJE SU MU NA SRCU, ALI ĆE UBUDUĆE NOSITI OPREMU DRUGOG KLUBA: Mladi fudbaler je poslednje letnje pojačanje ekipe koja u predstojećoj sezoni ima velike ambicije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.08.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ugovor je parafiran.

CRNO-BELE BOJE SU MU NA SRCU, ALI ĆE UBUDUĆE NOSITI OPREMU DRUGOG KLUBA: Mladi fudbaler je poslednje letnje pojačanje ekipe koja u predstojećoj sezoni ima velike ambicije!

Foto: FK Zadrugar Mačvanski Pričinović

Fudbaleri Zadrugara iz Mačvanskog Pričinovića i drugu godinu uzastopno biće deo Međuopštinske lige Mačva i nakon prošlosezonke 11. pozicije na tabeli, žele da naprave iskorak ka gornjem domu.

Tokom letnje pauze u redove kluba koji će naredne sezone svoje rivale dočekivati na stadionu "Cerik", stigli su novi trener Radenko Gavrić, kao i igračka pojačanja u liku Nenada Živanovića i golmana Nikole Vujića, a posebno treba napomenuti da su obojica stigla iz redova OFK Napretka iz Mačvanskog Belotića.

 

Poslednje pojačanje u oči starta sezone jeste mladi Slavoljub Rudić.

Reč je o igraču koji igra na poziciji defanzivnog veznog fudbalera i koji je prethodnih sezona nosio dres Borca iz Radenkovića.

Kada je reč o novoj sezoni u okviru Međuopštinske lige Mačva, ona startuje predstojećeg vikenda, a ekipa Zadrugara iz Mačvanskog Pričinovića će u nedelju 27. avgusta gostovati u Zminjaku ekipi Budućnosti 1929.

- Parovi 1. kola Međuopštinske lige Mačva:

OFK Napredak (Mačvanski Belotić) - Milicionar (Bogatić)

Omladinac (Bogatić) - Mladost (Mačvanski Metković)

Budućnost (Pocerski Dobrić) - Drina (Badovinci)

Sloga (Duvanište) - Majur (Majur)

Sloboda (Salaš Crnobarski) - Petlovača (Petlovača)

POFK Metaloplastika 2006 (Šabac) - Bair (Bogatić)

Budućnost 1929 (Zminjak) - Zadrugar (Mačvanski Pričinović)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading