POLUVREME DOVOLJNO KUPINOVCU ZA TRIJUMF: Falilo je koncentracije u završnicama napada Omladinca!

Autor:

Sport

23.08.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan ulazak u meč domaćina bio je dovoljan za tri boda.

POLUVREME DOVOLJNO KUPINOVCU ZA TRIJUMF: Falilo je koncentracije u završnicama napada Omladinca!

Foto: FK Kupinovac

Teren Kupinovca

U okviru drugog kola Međuopštinske lige Sever ekipa Kupinovca ugostila je sastav Omladinca iz Bunara.

Subotnji duelisti su u ovaj meč ušli u različitim raspoloženjima, domaćin je na otvaranju sezone upisao poraz na gostovanju u Gložanu (2:1), dok je Omladinac slavio pred svojim navijačima protiv tima iz Šuljkovca rezultatom 2:1.

Teška i tvrda utakmica od prvog minuta, domaćini su kako je vreme odmicalo igrali ofanzivnije i agresivnije, što je rezultiralo loptom u mreži Omladinca. 

Tekao je 15. minut kada je nakon prekida i ubačene lopte na drugu stativu, Uroš Milosavljević, štoper Kupinovca glavom pogodio nebranjeni deo mreže, 1:0 za domaćina.

Republika

Foto: FK Kupinovac

Tri boda ostaju domaćinu

Ofanziva domaćina je nastavljena, gosti su dosta konfuzno ušli u meč, što ih je koštalo novog primeljnog gola. Nakon loše ispucane lopte Vasića, brz kontranapad domaćina završio je Zvezda Vučković pogotkom, 2:0.

Igra gostiju u drugom poluvremenu je bila dosta bolja, domaćin se malo povukao što je igračima Omladinca dalo prostora da često budu na polovini rivala. 

Bilo je prilika tokom drugog dela meča da Omladinac dođe do prvog pogotka, time bi sigurno meč dobio potpuno drugu dimenziju, ali lopta nije htela u gol domaćina. Igrači Kupinovca su mirno meč priveli kraju i upisali su prve bodove u novoj seozni. 

Kupinovac - Omladinac (Bunar) 2:0 (2:0)

Kupinovac: Milić, Bogićević, Živković, Milosavljević, Milošević, Stanković, Maksimović (od 80' Todorović), Nićiforovoić, Vučković, Radosavljević (od 70' Nešković), Đorđević (od 46' Jovanović)

Omladinac: Vasić (od 41' Đorđević), Milošević, Pavić, L. Petrović, A. Petrović, Kovačević, Tasić, Živadinović (od 60' Milošević), Srejić, Dobrić (od 60' Kostić), Milošević

U sledećem kolu Omladinac dočekuje Partizan iz Glogovca, dok sastav Kupinovca ide na noge timu Ursule.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading