GOSTI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Pobeda nije stigla do trijumfa protiv novajlije u ligi!

Autor:

Sport

23.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Vitoševca nije odustajao ni posle rezultatskog zaostatka, i to se na kraju isplatilo.

GOSTI POSLE PREOKRETA DO TRI BODA: Pobeda nije stigla do trijumfa protiv novajlije u ligi!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru prvog kola Nišavske okružne lige na terenu u Rusni domaći tim Pobede ugostio je sastav Poleta iz Vitoševca.

Odlično su ušli gosti u meč, Polet se vratio u okružni fudbal posle sedam godina i sa velikim ambijcama je ušao u ovu sezonu. Stvorili su igrači tima iz Vitoševca par šansi pred golom domaćina, ali je realizacija izostala. 

Trgli su se i domaći, zapretili su u par navrata, ali promene rezultata nije bilo. Najbolju priliku da se "mrdne sa nule" imao je Andrija Bogdanović "sa kreča", ali je fudbaleru Poleta golman Pešić odbranio udarac. Treba napomenuti i da su domaći u 35. minutu ostali sa deset igrača u polju, dva žuta kartona u kratkom periodu zaradio je Dušan Stamenković.

Koristili su od samog starta nastavka gosti brojačnu prednost, pritiskali su visoko podignutim linijama, što je ostavilo dosta prostora domaćinu za kontranapade. Jedan takav viđen je u 62. minutu kada je i postignut prvi gol na meču, Nikola Spasić je zatresao mrežu Poleta, 1:0 za tim iz Rusne. 

Republika

Foto: FK Polet Vitoševac

 

Pokušavali su gosti svim silama da dođu do izjednačenja, dok su se domaći odlično branili i pored igrača manje u polju, ali su izdržali u toj nameri sve do 80. minuta. 

Nakon odbitka iz slobodnog udarca lopta stiže do Nemanje Simonovića koji je šalje u mrežu domaćina, 1:1.

Ubrzo su gosti došli do potpunog preokreta, centaršut Andrije Bogdanovića iskoristio je mladi Andrijan Stojadinović koji je doneo potpuni preokret i prvo vođstvo Poleta i ispostaviće se konačnih 2:1 u korist tima iz Vitoševca.

Pobeda (Rusna) - Polet (Vitoševac) 1:2 (0:0)

Pobeda: N. Pešić, Dimitrijević, Gligorijević (od 71' Janković), Stamenković, Đorđević, V. Tasić, I. Tasić, Nazifi, Spasić, Stojanović (od 60' Stefanović), D. Pešić (od 80' Ignjatović)

Polet: Šljivić, Malović, Simonović, Simić, Kuzmanović, Bogdanović (od 90' Nikolovski), Dinić (od 85' Zorkić), Rakić, Stojadinović, Čekrlić, Milovanović

 Iz redova Poleta su posle meča za naš portal poručili:

Iskoristili bi priliku da se zahvalimo igračima i članovima uprave Pobede iz Rusne na fer i korektnoj utakmici i na lepom gostoprimstvu, što ćemo i mi pokušati da uzvratimo u prolećnom delu sezone.

U sledećem kolu u Vitoševac gostuje Baličevac, dok sastav Pobede igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Jastrebca iz Tešice.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading