BITAN POTPIS U JAŠUNJI: Pojačanje po želji trenera Kirova!

Autor:

Sport

24.08.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladost i iskustvo je uvek bila dobitna kombinacija.

BITAN POTPIS U JAŠUNJI: Pojačanje po želji trenera Kirova!

Foto: Facebook.com

Do početka prvenstva je ostalo nešto više od 10 dana, uprava polako privršava posao sklapanja igračkog kadra.

Ispala je ekipa Jašunje leta 2022. godine iz Međuopštinske Jablaničke lige, i nije uspela da se ekspresno vrati u viši rang u prošloj sezoni. Ambicije za novu takmičarsku godinu su velike, i s tim u vezi uprava je povukla određene poteze za vreme letnjeg prelaznog roka.

Saradnja sa trenerom Aleksandrom Kirovim je nastavljena, a pored toga igrački kadar je u dogovoru sa šefom stručnog štaba ojačan sa pet novih imena. Prvi je dres Jašunje zadužio Aleksandar Cekić, zatim su redom "potpisi" stizali od strane Dragana Ilića, Nemanje Ilića, Miloša Stojilkovića i Predraga Petkovića

U toku današnjeg dana potvrđen je dolazak još jednog fudbalera, Zoran Bakić (26) odlučio je da igračku karijeru nastavi pod trenerskom palicom Boce Kirova. Reč je o iskusnom igraču koji se najbolje snalazi na levom krilu, u prethodnom periodu bio je član Leminda. Kroz karijeru Bakić je nastupao i za Veternicu, Navalin i Orašje.

Republika

Foto: FK Jašunja

Zoran Bakić

Trener Jašunje je povodom najnovijeg dolaska za naš portal poručio:

- Sada sa već dosta mladom ekipom, uz par iskusnijih planiramo da napadnemo sam vrh tabele. Prvenstvo se polako bliži, mi smo u periodu priprema gde kroz prijateljske utakmice brusimo formu za takmičarske izazove. Prave nam sitne probleme ekipe koje odlažu već zakazane kontrolne utakmice, ali se mi trudimo da treniramo kako bi bili što spremniji. 

Kirov polako sklapa tim po svom ukusu, na početku kalendarske godine je došao u Jašunju i tokom prolećnog dela je jasno video koje pozicije treba ojačati, što u aktuelnom prelaznom roku i čini. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading