JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA U OPŠTINI STIGAO U MORAVU: Mladi golgeter je spreman da se pokaže na velikoj sceni!

Autor:

Sport

23.08.2023

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan igrač, iako mu je tek 16 godina.

JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA U OPŠTINI STIGAO U MORAVU: Mladi golgeter je spreman da se pokaže na velikoj sceni!

Foto: FK Sloga Miloševac

Naporan trud i rad se uvek isplate, a jedan takav primer se upravo "javio" u Velikoj Plani.

O mladom Filipu Stojadinoviću (16) smo pisali sredinom meseca marta, kada je u dresu Sloge iz Miloševca beležio odlične partije, tada je bilo reči o njegovom impresivnom učinku u kadetima, gde je na tri meča mrežu rivala zatresao čak 27 puta, što ga je dovelo pred vrata prvog tima. Stojadinović je seniorskom sastavu tima i pored godina, bio jedan od boljih na putu ka plasmanu u viši rang.

Filip je prošlu sezonu započeo u kadetskoj selekciji Morave iz Velike Plane, ali je tokom zime otišao u Slogu, u aktuelnom prelaznom roku je opet došlo do transfera, ali je sada on odrađen u suprotnom smeru. Jedan od najtalentovanijih fudbalera u opštini odlučio da je da ponovo obuče plavo-beli dres.

Republika

Foto: FK Morava Velika Plana

Filip Stojadinović se vratio u Moravu

Mladi levonogi fudbaler je spreman da pokaže svoj pun potencijal u dresu Morave, sa kojom će se takmičiti u Podunavsko-šumadijskoj zoni, ali će uporedo imati priliku da pomogne svojim drugarima i iz omladinskog pogona.

Filip je tokom priprema već bio član prvog tima, dok je i sa omladincima igrao prijateljske mečeve, gde je na pet susreta postigao čak 11 golova, što pokazuje da je "golgeterski njuh" i dalje tu, i da je isti spreman da eksplodira i u seniroskom fudbalu u dresu Morave.

Ekipa Morave je proteklog vikenda startovala novu sezonu, u prvom kolu savladana je Sloga iz Batočine pred svojim navijačima, dok za četiri dana idu na noge timu RSK-a iz Rabrova. Stojadinović će biti uporedo član prvog i omladinskog tima, i u zavisnosti od potreba trenera će nastupati za jednu, odnosno drugu selekciju.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading