TRANSFER BOMBA U MALOŠIŠTU: Veliki posao uprave je završen, "Šmajhel" je zadužio klupsku opremu!

Autor:

Sport

24.08.2023

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji će doneti instant kvalitet na terenu.

TRANSFER BOMBA U MALOŠIŠTU: Veliki posao uprave je završen, "Šmajhel" je zadužio klupsku opremu!

Foto: FK Malošište

Komljenac stigao u Malošište

Nakon sedam godina ekipa iz Malošišta ispala je iz zonskog ranga i u aktuelnoj sezoni se takmiči u Nišavskoj okružnoj ligi.

Uprava kluba je u toku letnjeg prelaznog roka izmenila igrački kadar u određenoj meri, Aleksandar Jovanović, Luka Petrović, Kristijan Jovanović, Marko Grujić, Nikola Stojanović, Gavrilo Videnović, Vojin Erić, Nikola Bogdanović i Stefan Dimitrijević zadužili su opremu Malošišta.

Proteklog vikenda započeta je nova sezona okružne lige, ekipa Malošišta je ostvarila trijumf na jako teškom gostovanju Poletu iz Radevca, a u toku današnjeg dana je stigla i informacija o novom novajliji.

Veliki posao završili su čelni ljudi kluba, dogovoren je dolazak Damjana Komljenca (23) koji stiže iz redova Svetlosti iz Badnjevca. Damjan je u okrugu poznat pod nadimkom "Šmajhel", reč je o kvalitetnom golmanu koji je prošao sve mlađe kategorije u Radničkom iz Niša, kasnije je branio boje Svrljiga, Malošišta i Brzog Broda. 

Komljenac je poznat po odličnim odbranama, refleksima, a posebno su zapažene njegove reakcije prilikom udaraca "sa kreča", koji retko kada završavaju iza njegovih leđa, tačnije u njegovoj mreži. 

Dolaskom Komljenca odbrambeni deo ekipe Malošišta dobija potpuno novu dimenziju, imajući u vidu da je u prošloj sezoni njihov golman kapitulirao čak 98 puta na 30 ligaških mečeva, novi čuvar mreže bi trebao da taj broj dosta smanji, i da svojom sigurnošću na golu ulije samopouzdanje i saigračima iz zadnje linije.

Predstojećeg vikenda sastav Malošišta igra prvi meč pred svojim navijačima u novoj seozni, rival će biti ekipa Taskovići, utakmica se igra u subotu, 26. avgusta od 16 časova.

BONUS VIDEO:  

 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading