ZA UKRAJINU JE KOSOVO NEPRIZNATO! Podoljak ogolio LAŽI Viole fon Kramon: Ta teritorija je SRPSKA

Autor:

Vesti

24.08.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je kratko istakao da postoji zvanična pozicija Ukrajine, bez obzira šta određeni poslanici, bilo u Kijevu, bilo u Briselu, tvrdili

ZA UKRAJINU JE KOSOVO NEPRIZNATO! Podoljak ogolio LAŽI Viole fon Kramon: Ta teritorija je SRPSKA

Foto: Tanjug/AP

Mihailo Podoljak, savetnik ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, rekao je danas da nema istine u tvrdnjama izvestiteljke Evropskog parlamenta za Kosovo Viole fon Kramon, koja je rekla da je predsednik Aleksandar Vučić "verovatno nudio oružje Ukrajini u zamenu za nepriznavanje Kosova".

- Svakako da nema nikakve istine u tome, to je spekulacija. Susret predsednika Srbije sa predsednikom Ukrajine je nesumnjivo važan. Komunikacija je potrebna na svim nivoima, mi moramo da razumemo pozicije jedni drugih, da razumemo zašto jedna starna ima neki stav - rekao je Podoljak.

On je kratko istakao da postoji zvanična pozicija Ukrajine, bez obzira šta određeni poslanici, bilo u Kijevu, bilo u Briselu, tvrdili.

- Postoji zvanična pozicija Ukrajine koja shvata da je Kosovo, to jest, ta teritorija srpska. Odnosno da je to nepriznata teritorija - rekao je Podoljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (55)

Loading
Srđa

24.08.2023 16:54

KiM je srpsko i Ukranija ne menja stav.

Mali

24.08.2023 17:09

Драго ми је што је баш Украјина демантовала Фон Крамонову и доказала да је лажов на високом нивоу и јасно рекла да је тзв Косово Српска територија.

Isidor

24.08.2023 17:29

I Ukrajina, i Srbija poštuju teritorijalnu celovitost i primenjuju principe obostranog reciprociteta.

Ana

24.08.2023 17:36

Ukrajina nije priznala Ukrajina nije priznala Kosovo,Fon Kramon laze I širi dezinformacije!