"PUTIN NIKOME NE OPRAŠTA!" Oglasio se Kijev - imali su da kažu SAMO JEDNO! (FOTO)

Autor:

Svet

23.08.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podoljak je u svom tvitu izrazio svoje mišljenje o događajima i povezao ih s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

"PUTIN NIKOME NE OPRAŠTA!" Oglasio se Kijev - imali su da kažu SAMO JEDNO! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Mihail Podoljak, savetnik ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, oglasio se na društvenoj mreži Tviter nakon izveštaja o padu aviona u kojem se navodno nalazio Jevgenij Prigožin, vođa ruske paravojne grupe Vagner.

Podoljak je u svom tvitu izrazio svoje mišljenje o događajima i povezao ih s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. On je napisao da Putin "čekao trenutak" da okonča život Jevgenija Prigožina. Takođe je istakao da je važno sačekati da se "magla rata" raščisti kako bi se potvrdila Prigožinova smrt, s obzirom na trenutno nejasne okolnosti.

 

Podoljak je naglasio da Putin ne prašta nikome svoj "zverski teror" i da je očigledno da je Prigožin, prema njegovim rečima, postao žrtva tih političkih dinamika. On je dalje naveo da je Prigožin, poverovavši u "garancije" beloruskog lidera Lukašenka i Putinovu "časnu reč", zapravo potpisao "specijalnu smrtnu presudu".

Ovo izlaganje savetnika Zelenskog dolazi u trenutku kada se mnoge svetske vlade i mediji bave smrću Jevgenija Prigožina, a događaji se i dalje razvijaju.

Važno je napomenuti da je reč o izjavi savetnika ukrajinskog predsednika i da ova izjava izražava njegovo lično mišljenje i interpretaciju događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading