HRVATICA OTKRILA SVAKI DETALJ SA SNIMANJA VRUĆIH SCENA: Na jednu GADOST uvek pristaje, ali joj se prevrne ŽELUDAC

Autor:

Lifestyle

15.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija je pobedila na takmičenju u intimnim odnosima, a sada je otkrila koje scene joj najteže padaju.

HRVATICA OTKRILA SVAKI DETALJ SA SNIMANJA VRUĆIH SCENA: Na jednu GADOST uvek pristaje, ali joj se prevrne ŽELUDAC

Foto: Instagram/ marija.zadravec.21

Marija Zadravec

Marija Zadravec proglašena je prvakinjom u intimnim odnosima. Ona je dobila najviše glasova publike. Postala je sve poznatija glumica za odrasle, a dobitnica je i brojnih nagrada. Marija dolazi iz Hrvatske, a trenutno živi u Nemačkoj i već duže vreme sasvim otvoreno priča o svojoj profesiji.

- Ušla sam sasvim spontano, prvo sam se počela fotkati, onda sam postavljala to na društvene mreže. Svi su hteli da gledaju moje necenzurisane fotke. Tako sam na nagovor fanova otvorila Onli fans nalog. Htela sam probati i iskusiti nešto više. Baš me zanimalo kako to izgleda kada se snima u nekoj profesionalnoj produkciji - rekla je ona za domaće medije i objasnila kako izgleda jedan dan snimanja:

- Snima se jedan film u jednom danu. Pripreme su takve, mnogi to ne znaju, pre svega treba uraditi zdravstvene preglede, neće niko da uzme nikakav rizik, svi obavljaju test. Imamo dogovoreno šta se i kako snima, pre toga je fotkanje u raznim pozama, tako teče i snimanje, u suštini, znamo šta radimo. Jedno snimanje traje tri sata sa pauzama kako bi se dobilo sat vremena dobrog filma.

Foto: Instagram/ marija.zadravec.21

Marija se slika

Nema mogućnost da bira ko će joj se svideti jer ne zna u kakvoj situaciji će biti.

- Ne mogu uticati na to, većina produkcija ima svoje glumce, jednostavno bih morala preći preko toga, ne mogu da znam sa kime ću da snimam. Nemam posebne kolege, nemam nikog da istaknem, meni su svi super. Ja volim opuštene i vesele osobe - rekla je ona.

Da podsetimo, bavila se ugostiteljstvom, a u ovom poslu je već dve godine, nikada nije poželela da odustane i najlakše joj je da snima za Onli fans.

Jednu scenu je izdvojila kao najgorzniju.

- Scene mokrenja, premda je to samo “voda”. Ali to je uslov gotovo u svim produkcijama. Jako puno radim u Pragu i oni jednostavno preferiraju takve scene - istakla je ona u jednom intervjuu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading