"ŽENSKI POLNI ORGAN MOŽE DA SE RAZVUČE": Čuveni urolog objasnio koja veličina je dovoljna SRPKINJAMA - ako nema ljubavi i mali boli!

Autor:

Lifestyle

09.08.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urolog i seksolog otkriva kada je pravo vreme da Srbi stupe u intimne odnose.

"ŽENSKI POLNI ORGAN MOŽE DA SE RAZVUČE": Čuveni urolog objasnio koja veličina je dovoljna SRPKINJAMA - ako nema ljubavi i mali boli!

Foto: shutterstock

Seksolog i urolog Aleksandar Milošević podstiče razgovor o seksu i intimnosti među partnerima, ali i rešavanju problema kada za to ima potrebe. Iako je za neke i danas tabu tema intiman odnos, on pokušava da na jednostavan način objasni koliko je bitno rešavati probleme koje partneri imaju u krevetu. Upravo shvatanje, da ste "manje muško" ako podelite problem sa doktorom dovodi do toga da se nazdovoljstvo gomila kod druge strane.

Takođe, činjenica je da neke devojke, ali i muškarci rano stupaju u intimne odnose, te je urolog otkrio koja je prihvatljiva granica za oba pola.

- Ne treba žuriti, 17, 18 godina je neka gornja granica, punoletstvo nam već govori da bi trebalo razmišljati o tome. Imao sa pacijenta koji ima 30 i nešto godina i nikad nije imao devojku i kontakt, a to je već nešto gde može stručnjak da se uključi, da pomogne. Sama problematika zahteva funkciju celog tela. Znači seksualnost zahteva hormone, mozak i krvne sudove. Kada je takav pacijent njemu je potreban razgovor i lečenja svih specijalnosti - psihologa, endokrinologa i urologa - objašnjava Milošević.

Foto: youtube.com/printscreen

Urolog i seksolog Aleksandar Milošević

Ono što mnogi danas praktikuju je gledanje filmova za odrasle zbog čega očekuju da se ono što su videli prenese u stvarnost. Evo šta doktor kaže o tome:

- To utiče loše, jer muškarci vide supermene preko TV - a koji želi da postanu što je teško i oni obično to ne uspevaju i onda se boje da uđu u sam kontakt. Naravno da stručnjaci, psiholozi postoje da objasne šta je normalna seksualna komunikacija. Prvo, da počnemo od organskih veličina. Normalan penis je 13 do 14 centimetara u erekciji, obično ćete retko čuti kod muškarca da ima toliko već će reći 3, 4 centimetara više. Prema tome dovoljna je to veličina da zadovolji partnerku ako postoji ljubav. Vagina je oko 8, 9 centimetara dubine ali kada je uzbuđena može da se razvuče do 13, 14 centimetara. Ako nema ljubavi i želje i mali penis može da boli. Prema tome, tu je bitno da se razvije emotivna veza, e tu mogu lekari da pomognu, i jednostavno da se edukacija uvede u škole. To treba polako raditi i polako voditi preko škola, roditelja i roditelji treba da se uključe u obrazovanje i to ide kako treba - objasnio je on u emisiji "RTS Ordinacija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading