OVO JE STARA SRPSKA REČ ZA VRHUNAC: Nikad se ne biste setili toga, a označava BUJANJE IZNUTRA

Autor:

Lifestyle

08.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je složen fiziološko - psihološki fenomen koji se javlja kao posledica uživanja u intimnom odnosu.

OVO JE STARA SRPSKA REČ ZA VRHUNAC: Nikad se ne biste setili toga, a označava BUJANJE IZNUTRA

Foto: shutterstock

Orgazam ili vrhunac seksualnog zadovoljstva dešava se u najstrastvenijem trenutku u krevetu kada partner, jedno ili oba međusobno uživaju. Muškarci doživljavaju orgazam stimulacijom polnog organa i kod njih se dešavaju dva nezavisna, ali i usklađena refleksa ali kao rezultat istog je "praženjenje". Kada je reč o ženama, prema nekom pravilu ako ne postoji prepreka, žene bi mogle da ga dožive za samo dva minuta stimulacije, a neke i brže od toga.

Možda deluje kao da imamo mnogo reči za orgazam te ćete čuti bujanje, snošaj, vrhunac... Taj trenutak zadovoljstva većinu opušta, a kada dođe do samog čina i kasnije završetka, emocije bujaju i dešava se "vatromet". 

Foto: Shutterstock

Par u zanosu na krevetu

Slačak

Ovo je posebna reč koja se izdvaja u našem jeziku. Ove reči možda se niko ne bi ni setio da je Dobrica Erić nije jednom pomenuo u emisiji, a označava orgazam.

Kada se prvi put naslućuje da postoji klitoris?

Klaudije Galen je jedan od najistaknutijih lekara iz Rimskog carstva, on prepoznaje klitoris i smatrao je da žene imaju istu anomaliju kao muškarci, s tim što su  muški delovi unutra, a ženski spolja.

Koja poza najpre dovodi žene do vrhunca?

Klasična misionarska poza! Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih kolena ili ispruženih nogu oslanjajući telo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za jači užitak žena može da stavi jastuk ispod zadnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading