OVU POZU NIJEDNA NEĆE ODBITI! U njoj žene najlakše dolaze do vrhunca!

Autor:

Lifestyle

04.01.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj, osnova je svakog intimnog odnosa.

OVU POZU NIJEDNA NEĆE ODBITI! U njoj žene najlakše dolaze do vrhunca!

Foto: pexels.com

Par u krevetu

Jedna od najpopularnijih poza prilikom vođenja ljubavi, a ujedno i najjednostavnija, svakako je misionarska. Položaj u kojem žena leži na leđima, a muškarac je na njoj, osnova je svakog intimnog odnosa.

Omogućava maksimalan kontakt sa partnerovim telom i usnama, strastvene poglede i uzdahe koji su vrlo jaki pokretači strasti.

Pored toga, u ovom položaju najjednostavnije se dolazi do ženske G tačke koja takođe može da proizvede snažan orgazam.

Ne mora da bude uvek dosadna, jer ova poza može da se izvede na razne načine, a ovo su tri najpopularnija koji garantuju najjači orgazam, prenosi Zadovoljna.hr.

Klasična misionarska poza

 

Republika

Foto: pixabay.com

Vođenje ljubavi, Ilustracija

 

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj savijenih kolena ili ispruženih nogu oslanjajući telo na dlanove ili laktove. Muškarac diktira tempo i snagu odnosa. Za jači užitak žena može da stavi jastuk ispod zadnjice.

Obrnuta misionarska poza

Poza kao stvorena za žene koje vole da dominiraju. Muškarac leži na leđima lagano raširenih nogu, a žena je na njemu naslonjena na dlanove ili laktove pored njegove glave. U ovoj varijanti žena diktira tempo, ali muškarac može da joj pomogne podizanjem zadnjice.

Misionarska pod uglom

Žena leži na leđima raširenih nogu. Muškarac leži na njoj, ali pod uglom od 45 stepeni, odnosno lagano zarotiran u levo ili desno. Za komotniji položaj i jači užitak žena može jednu nogu da ispleplete sa njegovom i na taj način da mu olakša kretnje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading