TATJANA JE SVEKRU ODNELA RUČAK, A ON JE SILOVAO: Njegove monstruozne reči još pamti, a kada je mislila da se spasla desio se JOŠ VEĆI HOROR

Autor:

Lifestyle

08.08.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekar ju je silovao kako bi joj napravio dete!

TATJANA JE SVEKRU ODNELA RUČAK, A ON JE SILOVAO: Njegove monstruozne reči još pamti, a kada je mislila da se spasla desio se JOŠ VEĆI HOROR

Foto: YouTube/ Novo jutro

Tatjana Begović u svoj tragičnoj ispovesti otkrila je šta joj se događalo. Mislila je da će joj sa mužem biti lepo, a nije znala da će je u toj kući zadesiti strašna sudbina. Nju je svekar silovao, a muž je sve znao i nije reagovao, čak nije ni policiju pozvao.

- Udala sam se čisto da bih se udala, nisam bila oduševljena brakom i porodicom. U tom braku sam doživela toliko poniženja, na početku nisam smela ništa da kažem, bilo me je sramota da ispričam šta mi se desilo - kaže Bjegović za "Pink".

Ona nije mogla više da ćuti pa je svoju muku ispričala komšinici, a onda je saznala da se isto dešavalo i prvoj supruzi njenog bivšeg. Ona je pobegla od te porodice. Istakla je da o suprugu nema šta loše da kaže, jer sa njima ima dvoje dece.  Posebno je vezan za majku, a nikada se nije suprotstavljao najmilijima. Ali je o svekru saznala strašne stvari.

- Taj čovek ne preza ni od čega. Bilo je puno sitnih detalja na koje na nisam obraćala pažnju. Sklanjala sam se od njega - rekla je za svog bivšeg svekra Bjegović, pa nastavila:

- Bila je nedelja, leto, zaova moja sa suprugom odlazi do grada, mi smo živeli u selu. Odnela sam ručak svekru i pitala sam ga da li da sačekam, kako bi vratila posuđe. On je počeo da me vuče, tamo vamo. Videla sam da mi nema spasa, savladao me je strah, panika, i nisam mogla da mu se suprotstavim.

Foto: YouTube/ Novo jutro

Tatjana Begović daje intervju

Tatjana se onda prisetila užasnih reči.

- "Nemoj da brineš, on verovatno ne može da ima decu", rekao je svekar misleći na svog sina i dodao: "Ja ću tebi da napravim dete".

Tu nije bio kraj jer je svekar nastavio da je proganja i tvrdio je da je zaljubljen u nju. Ona se razvela, a iz braka ima dvoje dece. Kasnije se ponovo udala, a ovoga puta doživela je još jedan šok. Njen drugi suprug pokušao je da se obesi, a svemu je prisustvovala njena ćerka. Ona ga je spasla i odveli su ga u bolnicu.

Kako se kaže posle kiše dođe Sunca, tako je i Tatjana konačno upoznala pravog muškarca zbog kog je jako srećna.

- Odjednom, pojavio se čovek mog života, nekog zbog koga živim, ko me voli i pazi. Želim svakoj ženi da nađe srodnu dušu, neizmerno sam zahvalna i Bogu. Deca su mi dobro, imam svoj život, organizovana sam bolje. Ovaj brak i ovaj čovek je moja treća sreća - zaključila je ona, a prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading