KRISTINA IZ MOLDAVIJE POSTALA JE SRPSKA SNAJKA: Sada meč Đokovića poštuje kao praznik, a kada se kuva tradicionalno piće jedno pravilo se strogo uvažava!

Autor: N.J.

Lifestyle

02.08.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav ne zna za granice, a to je dokazala i ova zanimljiva priča - Kristina iz Moldavije zavolela je sve srpske običaje zbog Aleksa.

KRISTINA IZ MOLDAVIJE POSTALA JE SRPSKA SNAJKA: Sada meč Đokovića poštuje kao praznik, a kada se kuva tradicionalno piće jedno pravilo se strogo uvažava!

Foto: Instagram/cristinacataman

Kada ljubav pokuca na vrata ne pita kad i gde. Tako je Kristina Kataman postala srpska snajka, a devojka iz Moldavije spojila se sa Srbinom Aleksom, i ljubav im cveta. Kako kultura i način života nisu nikako isti, ona je kroz jedan video objasnila šta je to do sada naučila.

Pokazala je šta joj je najupečatljivije iz srpske kulture. Za godišnjicu braka koja je bila pre nedelju dana umesto romantičnog videa, odlučila je da napravi nešto drugo. Kroz video materijal pokazala je tipičan srpski mentalitet.

- Nama je godišnjica braka i nameravala sam da napišem dugu objavu i da se pretvaram da sam stručnjakinja za veze ili tako nešto, ali umesto toga odlučila sam učiniti ovo. Naše kulture su veoma slične. Svi ste zabavna družina - napisala je u opisu na Instagramu.

Usledio je video sa "obeležjima":

- Ćevapi kao način života, truba kao način života, kad truba zakaže, onda je harmonika kao način života, i poslednje, njegov ujak koji pravi 1.000 litara rakije dnevno u dvorištu, i nema bolje nego njegove, a svaki meč Novaka Đokovića poštuje se kao praznik, a za slavu se pravi hrana kao da će doći 60oro ljudi, a ne 30.

Nakon njenog videa, ljudi su požurili da u komentarima iznesu svoja mišljenja i zapažanja.

"Živeli", "Živeli snajka", "Ima li on brata ili rođaka?", "I ja sam udata za jednog takvog. Napravila sam mu jednom brokoli, velika greška!", "Sada sam razvedena, ali bila sam udata za Srbina. Njihov život bogat je kulturom. Pre sam mrzela da idem na žurke skoro svaki vikend, piće i cigarete za stolom, a večere najduže ikad! Bože, nedostaju mi ta vremena! Neverovatno! Narodna muzika sa pucketanjem prstiju u vazduhu. Dobri ljudi", "Ja sam iz Turske, Srbi mogu izgledati grubo, ali ako ih upoznate oni su sjajni ljudi, volim svoje srpske prijatelje", "Sve si pogodila", pisali su u komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading