30 GODINA NISAM BIO INTIMAN SA SUPRUGOM: Jednog dana je došla i rekla "NE", a kada sam našao alternativu ZGROZILA SE!

Autor:

Lifestyle

01.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamislite da ste venčani za nekog ko već 30 godina ne želi intimne odnose sa vama.

30 GODINA NISAM BIO INTIMAN SA SUPRUGOM: Jednog dana je došla i rekla "NE", a kada sam našao alternativu ZGROZILA SE!

Foto: Shutterstock

Žena odbija muškarca

Dešava se da parovi tokom vremena izgube intimnost. To nije ništa čudno. Ipak, ovde govorimo o ekstremnijem slučaju. Jedan par nije bio intiman čak 30 godina što je sigurno više nego zabrinjavajuće. Ovoga puta ispovest je podelio muškarac, jer njegova žena ne želi da ima seks sa njim. Otkrio je kako je samo jednog dana došla i rekla da više neće imati odnose, a svi se pitaju šta je razlog tome.

- Nisam bio intiman sa svojom suprugom više od 30 godina, ali seksualni nagon je veliki, veći nego pre. Sve što želim je ponovno osetiti njenu blizinu, ali čini se da ona nikad nije zainteresovana. Zajedno smo 41 godinu. Ja imam 67, ona 65 godina. Naš seksualni život je bio prilično solidan dok jednog dana nije rekla da je završila s intimnošću. Nikada nije dala nikakav pravi razlog za to, ali od tog dana činila je sve što je u njenoj moći da mi se ne približi - rekao je on za "Sun" i objašnjava:

Foto: Shutterstock

Žena ima vrhunac

- Iako je još uvek volim, stalno se borim sa osećajem frustriranosti i odbačenosti. Počeo sam da razmišljam o kupovini lutke za seks. Mislio sam da će ovo možda ispuniti prazninu u mom životu, ali kad sam to spomenuo svojoj ženi, pogledala me s gnušanjem i rekla mi "Ne". Gubim. Sve što želim je ponovno da osetim neku vrstu zadovoljstva, ali to se čini nemogućim - završava on.

Savetnica "Suna" mu je dala savet.

- Žao mi je što čujem da vam je bilo tako teško. Nikada nije kasno za pozitivne promene u vezi. Zdrav seksualni život ima ogromne prednosti za mentalno zdravlje pa je razumljivo da vas to nervira. Nađite hrabrosti da svojoj ženi objasnite kako se osećate. Takođe bi vam moglo pomoći savetovanje o seksu i vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading