ONA IMA 3. 000 MOMAKA I ZARAĐUJE 90 EVRA ZA SAMO MINUT: Zanosna plavuša sa oblinama kakve svi žele, a reakcija njene majke će vas ZGROZITI (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored svog posla koji je zahtevan i iscrpan, ona ima i ljubavnu vezu koja traje već šest godina.

ONA IMA 3. 000 MOMAKA I ZARAĐUJE 90 EVRA ZA SAMO MINUT: Zanosna plavuša sa oblinama kakve svi žele, a reakcija njene majke će vas ZGROZITI (FOTO)

Foto: Instagram/ didshereallyomgg

Model sa Onli fansa je devojka Džena Madinson (30) koja je osmislila čitav biznis kako da unovči svoje telo. Ona zarađuje čak 40. 000 dolara mesečno kao profesionalna devojka i "iznajmljuje se" usamljenim muškarcima. Zbog cifre koju uspeva da zaradi mogla bi da ode u penziju za samo pet godina ukoliko to želi.

Počela je sa svojom karijerom pre 11 godina, a sve zbog želje da ima više novca. Istinu je krila dva meseca, a onda je priznala majci čime se bavi. Zapravo, njenoj majci je laknulo jer je dobijala finansijsku pomoć koja joj je bila potrebna. Posle nekog vremena, prestala je sa "poslom skidanja" te je postala profesionalna devojka.

Ona postaje kao prava devojka, razgovara sa momcima, pruža im podršku.

- Možemo da pričamo o poslu, prijateljima ili porodici, ili možda traže senzualniji razgovor koji će im pomoći da se oslobode stresa. Imamo i puno seksualnih trenutaka. Uvek sam tu za njih kada im trebam - ističe.

Foto: Instagram/ didshereallyomgg

Džena u plavoj haljini

Procenjuje da ima između 2. 500 do 3. 000 momaka, a najviše vremena provodi sa njih sedam svaki dan i svakom muškarcu posveti sat vremena. Naplaćuje 100 dolara po minutu za stvari poput prilagođenog videa, iako opšti razgovor može biti mnogo jeftiniji.

Veruje da joj muškarci dolaze jer im pruža "pravu" vezu, a ne radi se samo o intimnom odnosu. Takođe, pored svog posla ona je već  šest godina u ozbiljnoj vezi.

- Ponekad može biti emocionalno iscrpljujuće i zahtevno žonglirati sa svojim partnerom u stvarnom životu i mojim momcima s Interneta, ali to nije ništa što slobodan dan ne može popraviti. Ali pazim da ga ne zapostavim i da bude zadovoljan - priznaje za "Dejli mejl".

Njen dečko ima jedan uslov koji ona poštuje, a to je da ne želi da se snima sa drugim muškarcima. Njega članovi porodice osuđuju zbog veze sa manekenkom, ali to mu ne smeta.

Takođe, njeni prijatelji prestali su da se druže sa njom zbog posla kojim se bavi, ali ona veruje da su zavidni. 

Najavila je operaciju grudi i nosa, a po treningu troši 100 dolara na trenera kako bi izgledala zanosno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading