VELIKI PREOKRET: Evropski VELIKAN želi Aleksandra Mitrovića!

Autor:

Sport

01.08.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš golgeter bi karijeru, ipak, mogao da nastavi na Starom kontinentu.

VELIKI PREOKRET: Evropski VELIKAN želi Aleksandra Mitrovića!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović, srpski reprezentativac koji trenutno nastupa za Fulam, mogao bi od naredne sezone da nosi dres ekipe Intera.

Legenda ekipe iz Londona je ovog leta najavila da ne planira da ostaje u engleskom klubu, a činilo se da je njegov prelazak u ekipu Al Hilala završen. Ipak, čini se da ćemo imati veliki preokret.

Inter je ostao bez Lukakua i Džeka, a ljudi u klubu smatraju da bi srpski napadač mogao da bude odlična zamena, pošto ga Simone Inzagi, trener tima iz Milana, ga vidi kao idealan tandem sa Lautarom Martinezom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u dresu Fulama

Nero-azuri su prvo ponudili Fulamu 35 miliona evra, ali je to londonski klub glatko odbio. Podsetimo, za Mitrovića su od Al Hilala tražili 52 miliona evra, a do dogovora na kraju nije došlo. Međutim, Italijani neće odustati od ovog transfera, a spekuliše se da će uskoro stići nova, dosta jača, ponuda za reprezentativca Srbije.

Podsetimo, nekoliko nedelja se pričalo o odlasku Mitrovića u Saudijsku Arabiju, gde bi se pridružio Sergeju Milinkoviću-Saviću, koji je već potpisao za Al Hilal. Uprava kluba je odbijala da ga proda, na šta je Srbin burno reagovao i izjavao da nikada više neće obući Fulamov dres.

To su mu zapamtili navijači, ali i uprava, pa će Srbin, po svemu sudeći, start nove sezone dočekati u dresu nekog drugog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading