NOVI ŠAMAR ARAPIMA! Al Hilal UDARIO o zid i u Italiji! Šta sad OVO znači za Mitrovića?

Autor:

Sport

31.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Napoli odbio je ponudu Al Hilala od 130 miliona evra za nigerijskog napadača Viktora Osimena, prenose italijanski mediji.

NOVI ŠAMAR ARAPIMA! Al Hilal UDARIO o zid i u Italiji! Šta sad OVO znači za Mitrovića?

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Prvak Italije je tražio od čelnika Al Hilala 200 miliona evra obeštećenja, za svog najboljeg igrača.

Osimen (24) je član Napolija od 2020. godine, a prošle sezone je odigrao 39 utakmica i postigao je 31 gol i imao je pet asistencija u svim takmičenjima.

Nigerijac je prošle sezone sa klubom podno Vezuva osvojio šampionsku titulu u Seriji A, a Viktor bio najbolji strelac takmičenja.

Interesovanje za reprezentativca ove afričke države su pokazali i Pari sen Žermen, minhenski Bajern i Mančester junajted.

Kako prenose italijanski mediji, Osimen će i naredne sezone najverovatnije igrati za Napoli, pošto šampion Serije A ne odustaje ispod obeštećenja od 200.000.000 evra za ubojitog golgetera.

Foto: Tanjug/AP

Viktor Osimen

Viktor Osimen je tokom karijere igrao za bundesligaša Volfzburg, belgijsku Šarlou i francuski Lil, pre nego što je stigao na stadion "Dijego Armando Maradona".

Posle ove odluke uprave Napolija, očekuje se da Al Hilal ponovo usmeri pažnju ka Aleksandru Mitroviću i pojača ponudu za Srbina, kojeg su želeli da angažuju pre Nigerijca.

Ipak, naišli su dva puta na odrečan odgovor sa "Krejven kotidža", ali pretpostavlja se da prebogati šeici neće odustati od dovođenja jednog ili drugog golgetera.

Podsetimo, Napoli je sezonu završio sa 90 bodova, imao je čak 16 poena više od drugoplasiranog Lacija, što samo svedoči o njihovoj dominaciji na "čizmi".

Upravo će Rimljani gostovati pod Vezuvom u trećem kolu novog prvenstva Italije, koje počinje 19.avgusta.

Šampion kreće na terenu debitanta Frozinonea, dok potom dočekuje Sasuolo i rimske nebesko-plave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading