POJAČALI PONUDU ZA NAJBOLJEG! Ovaj klub ODUSTAJE od Vlahovića?!

Autor:

Sport

31.07.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Totenhema Hari Kejn je sve bliži prelasku u redove šampiona Bundeslige.

POJAČALI PONUDU ZA NAJBOLJEG! Ovaj klub ODUSTAJE od Vlahovića?!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Predstavnici Bajerna doputovaće danas u London na direktne pregovore sa čelnicima Totenhema u vezi prelaska kapitena londonskog fudbalskog kluba Harija Kejna u redove desetostrukog uzastopnog prvaka Bundeslige, prenose britanski mediji.

Totenhem je već odbio dve ponude od 70 i 80 miliona evra, koje su Bavarci poslali za Kejna. Predstavnici nemačkog kluba spremni su da ponude više od 80.000.000 evropskih novčanica, plus bonusi za kapitena engleske reprezentacije.

Britanski mediji podsećaju da predsednik Totenhema Danijel Levi ne želi da proda Kejna ispod 100 miliona evra.

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Sa druge strane, prvi čovek Bajerna Herbert Hajner naglasio je uoči polaska u London da nemački klub poštuje Levija kao profesionalca.

Istovremeno, mediji na ostrvu ističu da najbolji engleski napadač želi da posle skoro 15 godina napusti Totenhem. Kejn je za "pevce" odigrao 435 utakmica i postigao je 280 golova.

Njegov dolaza u prestonicu Bavarske značio bi da tim iz Minhena odustaje od dovođenja srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, za koga je pokazao interesovanje.

Inače, Juventus je doneo definitivnu odluku da proda Srbina ovog leta, ali će teško dobiti 70 miliona evra, koliko traže za Vlahovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading