VLAHOVIĆ U CENTRU PAŽNJE: Gotova saga - poznato ko će kupiti VRHUNSKOG NAPADAČA!

Autor:

Sport

30.07.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se čini da je sve završeno.

VLAHOVIĆ U CENTRU PAŽNJE: Gotova saga - poznato ko će kupiti VRHUNSKOG NAPADAČA!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Hari Kejn, i dalje aktuelni napadač Totenhema, u ponedelja bi trebalo da završi transfer u Bajern iz Minhena i tako postane najveće pojačanje Bavaraca u ovom prelaznom roku.

Kako prenose engleski mediji, kapiten reprezentacije Engleske bi od naredne sedmice trebao da postane igrač šampiona Nemačke, ako sastanak predstavnika dva kluba ode u željenom pravcu.

Kapiten engleske je prioritenta meta nemačkog giganta u ovom prelaznom roku. Bajern silno želi da ojača svoju napadačku liniju i rešen je u nameri da dovede iskusnog golgetera Totenhema.

Foto: Tanjug

Hari Kejn u dresu Totenhema

Mediji navode da je tim iz Londona već odbio dve ponude za Kejna, drugu u vrednosti od 70 miliona evra, ali se očekuje da dogovor bude postignut na sastanku u ponedeljak i da hari Kejn konačno napusti ekipu Totenhema.

Ovaj transfer bi inače mogao da ima i veliki uticaj na Dušana Vlahovića, napadača reprezentacije Srbije. Naime, golgeter Juventusa se poslednjih nedelja nalazi u žiži javnosti evropskih medija, a nakon Čelsija i PSŽ-a, Bajern je bio još jedna ekipa koja se interesovala za momka iz prestonice.

Ipak, ukoliko Kejn pojača minhenski tim, jasno je da od Dušanovog odlaska tamo nema ništa, već će naš fudbaler morati da potraži druge opcije, kako bi napustio ekipu iz Torina, gde se, u sistemu igre koji forsira Masimilijano Alegri, neće previše snaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading