POTRES NA STAROM KONTINENTU: Dušan Vlahović blizu NOVOG KLUBA - Srbin na korak do evropskog GIGANTA!

Autor:

Sport

21.07.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš napadač bi mogao da uskoro promeni sredinu.

POTRES NA STAROM KONTINENTU: Dušan Vlahović blizu NOVOG KLUBA - Srbin na korak do evropskog GIGANTA!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović, i dalje aktuelni napadač Juventusa, mogao bi u narednoj sezoni da obuče dres Bajerna iz Minhena.

Srbin je nedeljama jedna od najvećih zvezda letnjeg prelaznog roka, nekoliko klubova je već pokušalo da ga dovede, a nakon Čelsija i PSŽ-a, u trku se uključio i minhenski gigant.

Bavarci su bezuspešno pokušavali da dovedu Harija Kejna, napadača Totenhema, ali "pevci" nisu bili spremni da se odreknu svog najboljeg igrača, pa je Bajern bio primoran da se okrene drugim opcijama.

Kako prenosi slavni "L'Ekip", bavarski gigant vapi za pravom devetkom, Vlahović je baš taj profil, ali se prvo čekao rasplet situacije oko Hari Kejna. Kako je predsednik Spursa Danijel Levi ostao pri svom stavu, sada će sve napore da usmeri ka Torinu i Juventusu.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Minhenski klub je nudio pravo bogatstvo za engleskog golgetera, ali je Levi tražio 117 miliona, što je bilo previše i za Bajern, pa su se sada okrenuli napadaču Juventusa, za koga se procenjuje da bi mogli da ga vide u svojim redovima za 80 do 90 miliona.

Čini se da su pregovori između dva kluba započeli, pa ne bi trebalo da čudi ukoliko Dušan u narednim danima obuče dres Bajerna, što bi svakako bio jedan od najvećih transfera u Evropi u ovom prelaznom roku.

Podsetimo, Vlahović je prve korake napravio u Partizanum a igrao je i za Fiorentinu, pre nego je u zimu 2022. godine stigao u torinski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading