VLAHOVIĆ POSTAJE REKORDER! Srbin ruši SVE granice! Juventus PRIHVATIO ponudu!

Autor:

Sport

13.07.2023

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "orlova" nastaviće karijeru u Francuskoj.

VLAHOVIĆ POSTAJE REKORDER! Srbin ruši SVE granice! Juventus PRIHVATIO ponudu!

Foto: www.profimedia.rs

Prema trenutno razvoju situaicje, gotovo je siguran odlazak Dušana Vlahovića iz Juventusa.

Kako navode poslednje informacije, kao i naslovi italijanskih medija klub iz Torina je prihvatio ponudu PSŽ-a, koji je spreman da plati astronosmkih 80.000.000 evra da bi jednog od najboljih napadača u Evropi doveli na Park prinčeva.

To znači da ponuda Čelsija za golgetera "orlova" nije zadovoljila apetite čelnika Juventusa, tako da je Srbin na korak da se preseli u prestonicu Francuske.

 

 

Postoji jedina opcija po kojoj može da se izjalovi ovaj transfer i da Dušan ne pređe u PSŽ, a to je da predsednik Napolija De Laurentis promeni odluku i u redove "svetaca" pusti Viktora Osimena, koji je prvi na listi želja šampiona Lige 1.

Ako se desi da Vlahović pređe u PSŽ, bi bio to najveći transfer u istoriji srpskih fudbalera.    

Rekord je, inače, bio do sada upravo u njegovom vlasništvu, iz Fiorentine prelazio u Juventus, a taj transfer je iznosio 75.000.000 evropskih novčanica.

Osim Parižana za usluge srpskog reprezentativca zaintersovani su Čelsi i Bajern, koji želi da dovede kapitena Totenhema Harija Kejna, dok je drugo ime na listi bivši ljubimac grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading