ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG REPREZENTATIVCA ENGLESKE! Sa šest godina su ga ZLOSTAVLJALI, u 8. je počeo da DILUJE!

Autor:

Sport

13.07.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Dele Ali šokirao je priznanjem u izjavi za medije.

ŠOKANTNA ISPOVEST BIVŠEG REPREZENTATIVCA ENGLESKE! Sa šest godina su ga ZLOSTAVLJALI, u 8. je počeo da DILUJE!

Foto: Tanjug/AP

Prvotimac Evertona Dele Ali u razgovoru za "The Overlap", izneo je šokantne detalje iz detinjstva, ostavivši u čudu ceo svet.

Naime, nekadašnji igrač Totenhema je priznao da je bio seksualno zlostavljan kad je bio dete, a jezive tvrdnje izneo je u podkastu sa Gerijem Nevilom, legendarnim asom Mančester junajteda i reprezentacije Engleske.

- Sa šest godina sam bio zlostavljan. Onda sam poslat u Afriku da se naučim disciplini, pa sam vraćen nazad. Sa sedam sam počeo da pušim, a sa osam sam počeo da prodajem drogu. Jedna starija osoba mi je rekla da nikad ne bi zaustavili klinca na biciklu i tako bih vozio okolo as loptom, a ispod bih imao drogu. Sa 11 sam visio sa mosta zbog nekog lika sa imanja pored. Odraslog čoveka - rekao je Ali, a preneo Skaj Sport.

 

 

Pakao kroz koji je prolazio prestao je u momentu kad je bio udomljen. Tada su se stekli uslovi da postane fudbaler, pa je na taj način izbegao da uplovi u kriminalne vode.

- Do 12. godine sam udomljen i od tada sam imao sjajnu porodicu - priznao je Dele Ali, koji je ove godine bio šest nedelja na rehabilitaciji zbog korišćenja tableta za spavanje i alkohola.

On je tokom karijere nastupao za MK Dons, odakle je prešao u Totenhem, da bi kao pozajmljeni igrač Evertona prošlu sezonu proveo u turskom Bešiktašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading